Reklama

Reklama

Složka 64

  • Dánsko Journal 64 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Podivné lékařské experimenty, zneužívání a převýchova „necudných" dívek. Do rukou detektiva Carla Mørcka a jeho asistenta Assada z kriminálního Oddělení Q se dostává další nevyřešený případ. Jak souvisí děsivé, půl století staré tajemství opuštěného ostrova Sprogø se třemi mumifikovanými těly nalezenými za falešnou stěnou jednoho kodaňského bytu? A komu patřila čtvrtá, prázdná židle u prostřeného stolu? Mrazivý detektivní příběh založený na skutečné kapitole dánských dějin je čtvrtým severským thrillerem natočeným podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Všecko super, ale střílet se policajti pořád nenaučili a přemejšlet aspoň o jeden tah dopředu jim taky moc nejde. To, jak se zrzka málem nechala odkráglovat, přivádí člověka, kterej by si přál vidět aspoň jeden profesionální policejní zásah, k naprostýmu šílenství. Za to jedna hvězda dolů, jinak nemám námitek. :)

Fido

Fido (hodnocení, recenze)

Zdá se,  že zatím vůbec nevyšlo na dvd či blu-ray. Nebo se mýlím?

Jossie

Jossie (hodnocení, recenze)

Knihu jsem četla, pokud Olsenovi opravdu vadí, jak mění postavy, tak to chápu, oni to mění dost, i když nejvíc změn bylo u Zabijáků. Mě velmi pobavilo, že Asad podle Olsena je malý a kulatý - nicméně toho filmového mám moc ráda. Ty filmy jsou moc pěkné, mám je ráda všechny - tenhle nejvíc a ty změny mi nevadí tolik, jako u jiných filmů - jen u těch Zabijáků mi to vadilo hodně.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Za mě osobně asi nejslabší díl.Dost akční,málo vyšetřování.Ženu v kleci nic nepřekonalo.

octopuska

octopuska (hodnocení, recenze)

Allien.9

Já jsem to zjistila nedávno, tak mě to celkem mrzí. Takových dobrých kriminálek je málo, u mě to překonalo i Millenium. Hlavně vůbec ty severský filmy jsou skvělý. Je sranda, jak si to Amíci přetáčí pro sebe, aby nemuseli číst titulky.

octopuska

octopuska (hodnocení, recenze)

Knihy jsem nečetla, takže nemůžu srovnávat. Vím, že tento film vybočil předloze. Herecky mi to přijde výborný s Kaasem jsem viděla většinu jeho filmů a mám ho hodně ráda, jako severskou kinematografii. V Bratrech, Otevřených srdcích a Druhé šanci je neskutečnej. Uvidíme co Dáni vymyslí, ale nedovedu si dost dobře představit jiné herce, kdyby se pokračovalo v nové sestavě. Hlavně poslední díl Selfies, vypadá moc dobře. Rose dostihne minulost a oddělení Q bude v ohrožení.

Fido

Fido (hodnocení, recenze)

Doomedx

Pro samotný krimi příběh - vidět či číst předchozí díly není nutné. Ale pro pochopení vzájemných vztahů mezi vyšetřovateli a jak to v Oddělení Q vlastně "funguje", by to zřejmě bylo vhodné...

I když tenhle, je dle (nejen) mého názoru z natočených nejlepší.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

octopuska

Jinak... Co jsem z něj pochopila (byl v dánštině), je důvodem konce sám autor. Měl dost výtek k tomu, jak pozměnili postavy a pokud se prý série vrátí, tak s jiným obsazením a možná jako seriál. (Ale poté, co článek zmizel, nemůžu najít o tom, proč Q-filmy končí, nikde ani slovo...)

octopuska

octopuska (hodnocení, recenze)

Vypadá to, že se dál točit nebude. Práva na další díly nejsou. Přitom Olsen píše, jak o život. a v Dánsku to trhalo rekordy a i v Evropě Složka určitě zaboduje. Díky aktuálnímu témátu. Hlavně Kaas a Fares jsou borci a hrozně jim to spolu sedí a dobrých kriminálek je fakt málo. Od nich by se mohl učit celý svět, jak natočit super krimi. Tak třeba se nakonec domluví a budou točit, protože Marco, Nesmírný a Selfies na to jen čekají. Doufejme!!

na příspěvěk reagoval Allien.9, Allien.9

octopuska

octopuska (hodnocení, recenze)

Konečně, to to trvalo. Už se těším a doufám že to bude v kinech. Premiéru to má v říjnu. A snad budou točit další díly. Tohle osazenstvo mělo natočit  i Sněhuláka a byla by to pecka.

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama