Reklama

Reklama

Slečna Dolittle

  • Česko Slečna Dolittlová (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Lilli Dolittle může mluvit se zvířaty. Je to tajemství, o kterém by kromě jejích rodičů nikdo neměl vědět. Její zvláštní talent způsobil v minulosti dost potíží a nutí rodinu se znovu a znovu stěhovat. Lilli při příchodu do nového domova slíbí, že si svoji zvláštnost nechá pro sebe. Když ale zjistí, že nějaký zloděj unesl z místní zoo slůně Ronni, už slib dál držet nedokáže. Společně se svým novým spolužákem Jessem se vydává na dobrodružství, aby zachránila Ronniho i další zvířata. (JuniorFest)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Vämpiriüs odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říci jinak než odpad, když i dětský divák zvládne několikrát usnout během tohoto filmu. Za dospělého bych to označil termínem stupidní hnůj ale hold sto lidí má sto chutí a co se nelíbilo nám se bude líbit jiným. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, či to už je, alebo ešte nie je odpad. Niektoré postavy sú hnané až do hyperbolických karikatúr, niektoré vtipy sú extra trápne a celý film pôsobí afektovane. Sama Liliane je skôr otravná než sympatická, ale možno sa v nej dnešné hyperaktívne decká vzhliadnu a osloví ich to. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama