Reklama

Reklama

UFC 218: Holloway vs. Aldo 2

(pořad)
  • USA UFC 218 (neoficiální název)
Sportovní
USA, 2017

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 2. prosince 2017 v Little Caesars Arena (Detroit, Michigan). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Michelle Waterson vs. Tecia Torres
2) Eddie Alvarez vs. Justin Gaethje
3) Henry Cejudo vs. Sergio Pettis
4) Alistair Overeem vs. Francis Ngannou
5) Max Holloway (c) vs. José Aldo (UFC Featherweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(5) Torres vs. (6) Waterson 4* Pěkný ženský zápas, ve kterém měly obě bojovnice pěkné šance, nakonec vyhráno podle sudích. .......... (4) Alvarez vs. Gaethje 5* Skvělá podívaná od začátku až do konce, který přišel tvrdým kolenem, takže pěkné KO. ........... (2) Cejudo vs. (4) Pettis 4* Pěkný fight, kterému chybí ukončení před limitem. ............. (1) Overreem vs. (4) Ngannou 5* Hodně rychlé KO. No čekal jsem větší bitvu. Je vidět, že si jde vítěz za svým a že to bude mít Stipe hodně těžké. ......... (c) Holloway vs. (1) Aldo 5* Opět parádní nářez a pěkné převálcování jako v prvním střetnutí těchto borců. Pěkné TKO. ............ Povedený event za 90% :) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Event o výměně generací. Aldo prohrál podruhý s Hollowayem a opět jasně a Overeem byl na 2 minuty v kómatu po levym zvedáku od Ngannou, který má neskutečný granát. Uvidíme, jak si s ním poradí Stipe Miocic. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Zlobivý klučina Holloway si sebevědomě buduje křeslo pro pérového mistra a co se týká velkého Francise, dovolím si věštit, že si titul v heavy prostě vezme a nikdo mu ho dlouho jen tak nesebere. (dodatek po UFC220, Francis bude muset ještě zamakat..tohle jsem netrefil :) ()

Reklama

Reklama