Reklama

Reklama

Placená akce Battleground letos začíná zápasem Sheamus vs. Randy Orton. Frakce The New Day budou chtít zpět své Tag týmové tituly, o které jejich zápasníci přišli na minulé akci Money in the bank, kde jako vítězové titulů vzešli The Primetime Players. Zápasit bude i Roman Reigns, který se utká v ringu s Brayem Wyattem. O Divas titul se dnes nezápasí, ale v ringu se ukáže Charlotte vs. Sasha Banks vs. Brie Bella za doprovodu její sestry a dalších divas. Ani o Interkontinentální titul dnes nepůjde, jelikož jeho držitel Ryback si zranil koleno. A tak uvidíme v krátkém segmentu nahněvaného Big Showa, který se vybije na The Mizovi. Titul Spojených států bude obhajovat John Cena v zápase proti Kevinu Owensovi. A hlavním tahákem bude zápas Seth Rollins vs. Brock Lesnar, který za doprovodu svého manažera Paula Heymena bude chtít Rollinse poslat do Suplex City. Jejich zápas o Světový titul v těžké váze (v držení Rollinse) však neskončí tak, jak si všichni mysleli. Chybět samozřejmě opět nebudou překvapení a velký návrat. (lost815)

(více)

Recenze (5)

pirat87 

všechny recenze uživatele

4****....ta stvrta je za epicky koniec !!! celkovo ma ale Battleground nesklamal bolo to celkom dobre...skoda suboja Cena - Owens ze namal ine vytaza... ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně zavedl hodnocení zde a vlastně po dlouhé době se shodnou všichni :) Těšil jsem se na Lesnera a ono zas takový tóčo,aby jeden neutekl hrobníkovi z lopaty.Cena vs Owens po všem tom neustálém pinováním,finisherech,kde se jenom hraje o to,aby se to natáhlo jak nohy Václava Havla není zrovna taky moc fušér pro WWE,ale bylo to nejlepší.Samozřejmě na SummerSlamu to čekám lepší hody. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

John Cena už mě hodně s*re. Ale opravdu moc. To, co z něj dělají nedává smysl a musí to vadit snad úplně všem. I ti blbí Američani na něj pískají. SHEAMUS VS. RANDY ORTON - 2*, NEW DAY VS. PRIME TIME PLAYERS - 2*, ROMAN REIGNS VS. BRAY WYATT - 4*, DIVAS TRIPLE MATCH - 3*, JOHN CENA VS. KEVIN OWENS - 4*, SETH ROLLINS VS. BROCK LESNAR - 4*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Heavy“ od The Glorious Sons. (TheSpearCZ)
  • Tato placená akce se odehrává v St. Louis v Missouri v USA. (lost815)

Reklama

Reklama