Reklama

Reklama

Nepříčetná

  • USA Unsane (více)
Trailer 1

Po traumatickém zážitku se stalkerem, ze kterého se ještě úplně nevzpamatovala, se Sawyer Valentini (Claire Foy – TV seriál The Crown) ocitá v psychiatrické léčebně. Jen chvíli po nástupu do přísně střeženého ústavu zachytí pohled místního zaměstnance, o kterém je přesvědčená, že patří muži, jenž ji pronásledoval. Ale byla to skutečnost, nebo pouhá iluze? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (200)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Noooo, co k tomu napsat. Atmosféra občas hutná, jak kaše, pocit bezmoci nenechá klidným snad nikoho, myšlenka a příběh super, spracování parádní. Nevěděl jsem, co od toho čekat a byl jsem hodně mile překvapenej. Za mě slušný 4* a URČITĚ DOPORUČUJU ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Tyhle experimenty s filmy natočenými na ajfouna většinou končívaj průserem a i začátek Nepříčetné byl o ničem. Nakonec se to ale slušně rozjelo, příběh o ženské zavřené v blázinci se svým stalkerem vygradoval do solidního finále. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Nepríjemný film, ktorý ale rozhodne nie je hororom. Skôr psycho-thriller. Stalkerstvo ako nosná téma má veľký potenciál ale v Unsane mi práve Stalker - Joshua Leonard - príde trochu nevýrazný/málo presvedčivý, najmä v porovnaní s výkonom Clair Foy. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

To byl celkem slušný psycho film. Jen mi nejde do hlavy jedna věc, jak se dostal z té samotný David ven? To mu tam ta blbá kráva nechala klíče, nebo prostě použil teleport? A opravdu je policie tak blbá? Tyhle tlustý prasata mi zkazily celý dojem z filmu, každopádně jako psycho se spoustou zvratů to bylo skvělé. 60% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Steven vie prekvapiť a opäť natočil netradičný film z psycho liečebne, kde sa hlavná hrdinka ocitá nedobrovolne nasilu. Claire Foy hrá výborne. ()

LukasDope 

všechny recenze uživatele

Název mě upoutal dosti zajímavým způsobem a tak jsem svůj pohyb ruky směřoval k hlavičky filmu a zajímavostí mě připoutal ke křeslu. Prvních 10 minut mi stačilo k tomu abych si doběhl do skříňky pro kapky do očí a spotřeboval je opravdu celé na to abych zjistil jestli koukám na správný film, který jsem si před 10 minutami vybral. Střih, střih, střih, první strana, druhá strana, horní strana... Chvílema nevíte zda herečka je na tom samým místě, jelikož si při filmu musíte hlídat i okolí. Jenže pokud odmyslíte tento "kvalitní" střih, tak se Vám naskytne docela zajímavý příběh, který pomalu a jistě nabírá otáčky a velice zajímavě překvapuje. To je asi to proč jsem u filmu vydržel neusnout. Zamě3ašedesát% ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Dobře, logicky a poměrně napínavě složené dva linky příběhu. Nemocnice co si přilepšuje hospitalizací pacientů a poměrně dost hrábnutý stalker. Zápory: ta společná ložnice byla hodně mimo mísu. Závěr: doporučuji. ()

injoy 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem tomu dal po dlouhém odkládání šanci a nelituji. Je to slušné psycho, režisér nezklamal. ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Vlastne jsem ani nevedela, co jsem pustila.. jen, ze to ma neco malo pres 60%, tak by to mohlo byt relativne ok. A najednou tohle! ASI BUDU SPOILEROVAT. Na tomhle filmu me nejvic bavilo, ze jsem nejdriv nevedela, co je pravda. Je ta holka fakt posahana, nebo..? Skvele jsem se bavila, rejza a scenarista si se mnou ze zacatku solidne pohrali. P.S.: Kdo z Vas si na zacatku nerekl, co by asi delal, kdyby ho najednou takhle sikovne soupli do blazince? Prej na jednu noc.. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele

SPOILER: chcel som dať 4**, ale to len do momentu keď sa ukázalo že ten stalker skutočne bol ten ošetrovateľ v blázinci. Je naprostá hlúposť aby sa nedalo ľahko overiť či je to on alebo nie (matka, príslušní zamestnanci nemocnice), nehovoriac že taká náhoda aby tam zrovna robil a ona sa tam dostala je s pravdepodobnosťou výhry džekpotu. Týmto teda film stratil skoro všetok kredit, za sekundu lol. Mimochodom aby dovolili niekomu obvinenému a uznanému vinným (boli predsa dôkazy - jeho smsky, papieriky..) zo stolkerstva (=psychický chorý) pracovať ako sestra na psychiatrii? Či všetko s úspechom zatajoval, kamufloval. Yeah right. Idiotský film v duchu čo sa babe chcelo to sa babe snilo. <-- písané v 60. minúte. Následne tá pí*ovina naberala dokonca ďalšie a ďalšie bláznivé a ešte nerealistickejšie obrátky. Unsane movie, period. .............Čo je ale (o5 raz) zaujímavé je hodnotenie na csfd (a asi aj inde), tie 4 a 5**... ((: ... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, když vás zavřou do blázince za pravdu. Celé se to vlastně odehrává právě v psychiatrické léčebně, kde je pacientka držena proti své vůli. Nikdo ani policie ji nepomůže. Také stále dokola vidí osobu, která jí stále pronásleduje. Ale je to pravda? Na konci se to utne takovou rychlostí, že to vlastně zcela nedává smysl. Herci blázny zahráli na výbornou. Hvězdiček 3*** ()

DeLonge 

všechny recenze uživatele

Prý horor. Největší joke dne. A thriller taky pěkná slabota. Vůbec celý film je krajně podezřelý. Jako jestli takhle fungují psychiatrická oddělení v USA, tak potěš nějakou prdel. Úroveň někde v mladší době kamenné. A nebo jsou prostě tvůrci kokoti a vše si totál vymysleli. Což bych skousl raději. Sawyer byla sice jeblá i bez stalkera, přesto celkem fajn. Ani ten šiblej ohyzda ji nezlomil. Takže nikoliv Nepříčetná, nýbrž Nezlomná. Tak a film jsem vylepšil o 25%. Postupem času děj přešel v nehoráznou nudu. Musel jsem vypít 2 litry přeslazeného kafe a karton ještě sladších red bulls, abych neusnul. Což se povedlo, ale nespal jsem pak ještě další 2 dny. Ke konci už jsem ani nevěděl komu fandit a komu přát smrt. Taxem ji pro jistotu přál všem. Bohužel tam žádný meteorit nespadl, takže body navíc nejsou. Tak a pár let nechci žádnou humusárnu v podobném stylu vidět, slyšet ani cítit. ()

Související novinky

Soderbergh se vrací do akce

Soderbergh se vrací do akce

05.02.2018

Začnou se hollywoodské filmy točit na iPhone? V nejbližší době to samozřejmě nehrozí, Steven Soderbergh si ale myslí, že pomalu míříme právě tímhle směrem. Co udělal proto, aby tenhle trend nastolil?… (více)

Reklama

Reklama