Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anglie, 1498. Na den svatého Junipera zahrne král rodinu novými poctami. Princ Jindřich dostane od krále nové hodnosti a nová území. Na rozdíl od něho je lord Edmund Černá zmije zbaven těžkého (a také jediného) úkolu starat se o Edinburgh. Černázmije ve vzteku vyhodí věrné sluhy Percyho a Baldricka ze svých služeb a vydává se na rytířskou cestu za slávou. Jeho záměrem je najít šest dalších největších zloduchů v království, spojit se s nimi a dobýt království. Na cestě však potká svého úhlavního nepřítele – Jestřába! (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku nepovedený konec série. Jako jo, bavil jsem se, ale v porovnání s celou sérií je to slabota. Např.: "Na Černou Zmiji.", "Na Černou Svini" v češtině znělo skvělo. Poté třeba pasáže s Jestřábem byly také velmi povedené nebo v hospodě při plánování převratu. Jinak zbytek docela průměrná komedie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první série ve mně žádné velké nadšení neprobudila. Tradičně nejlepší byl král Richard, ale kromě něj mi toho šestý díl příliš nenabídl. Tentokrát jsem se nijak extrémně nebavil, zasmál jsem se jen občas, a to je na tento seriál příliš málo. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, že v posledních dílech už nedostával skoro žádný prostor excentrický král Richard, v téhle epizodě se doslova jen mihne, a opět to klasicky celé zbourá: "Připíjím na Černou svini" Jinak mi celá linka přišla dost nelogická, Černá zmije byl rok v base, a mezitím další adept na trůn teda nic nedělal, ačkoliv předtím vyhlásil, že si jde pro trůn... ()

Reklama

Reklama