Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele DJ_bart k tomuto seriálu (3)

Černá zmije (1983) 

Aneb ta nejkultivovanější a bezkonkurenčně nejzábavnější forma dějepravy všech dob! Společně s Červeným trpaslíkem absolutní vrchol absurdního humoru nejen v rámci britcomů. ()

The Black Adder (1983) (S01) 

"Neotálej princi, a ponoř svůj jazyk do vlhkého příkopu mých úst, a nechť se tvé paže zmocní předprsí mých asymetrických křivek. Neb v těchto dobách temna, kdy jsou ženy týden co týden znásilňovány muži sedmi různých národností, je ztopořený pyj tvé vznešenosti plamínkem naděje!" "Inu dobrá tedy!" ()

Černá zmije II (1986) (S02) 

"Takže prodáno. Mohu vám zaručit, že se v této luxusní komfortní vile nebudete cítit jako podpantofláci. Nuže, dokončíme naší transakci u džbánku vína?" "No počkat! Bude dojednáno, až uvidím ten Romeův záchod!" "Inu, co se týká podrobností ohledně záchodu, pak je tu nejmodernější větrané otvorové zařízení kombinované s velkokapacitní žlabovou soustavou ve střední Anglii." "Tím chcete říct, že serete z okna?" "Ano!" ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama