Reklama

Reklama

Terapie - Série 1 (2011) (série)


Epizoda 4 (S01E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jana a Michal, čtvrtek, 17.00: Manželé Jana a Michal absolvují u Marka třetí sezení, na které Jana opět přijde pozdě. Podezíravý manžel ji v prologu marně shání mobilem... Bývalá investigativní novinářka, která pracuje jako šéfeditorka povrchního společenského magazínu, má syna z předchozího manželství. Poté, co se pět let léčila z neplodnosti, je momentálně v jiném stavu. Uvažuje však o potratu, což zdůvodňuje touhou po návratu ke své původní žurnalistické činnosti. Autoritativní Michal s plánovanou interrupcí nesouhlasí a k postoji své ženy vidí jiné důvody. Psycholog má podle něj jasně odpovědět na otázku, zda potrat podstoupit, či nikoli. Marek se mu snaží dokázat, že na některé otázky neexistují jednoznačné odpovědi. Poukáže na hlubší příčiny nesouladu dotyčného páru. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bude oříšek. A za mě zatím nejlepší díl/linie. Konečně se mnohé rozhýbalo, rozhádaný pár (ač místy na hraně parodie) mi sedl. Čtvrtky patří manželskému páru Janě a Michalovi (Aňa Geislerová a Martin Hofmann). Jedno dítě mají, ale není jeho, nyní přicházejí s tím, zda utnout její těhotenství. Rozhodnout má (hodně jasně) terapeut. Fííííha. Přitom se o společné dítě snažili nějakou dobu. A především on chce jednoznačné odpovědi. Vyhrocená, ale velmi dobře zvládnutá epizoda. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mužská a ženská energia vs. psychológ v kríze stredného veku sa postarali o najostrejšiu diskusiu doposiaľ. Bohužiaľ aj hluché miesta pretrvali a závery diskusie sú príliš unáhlené. ()

Reklama

Reklama