Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(36)

Obsahy(1)

Společnost HBO Europe se vrací k oblíbenému a úspěšnému seriálu Terapie poslední třetí řadou. Drama vrací do křesla pro terapeuty psychologa Marka Poštu, kterého tentokrát čeká řada klientů s velmi specifickými problémy v práci i vztazích... Tvůrci Terapie i ve třetí řadě prokazují odvahu otevírat témata, o kterých se těžko mluví byť jen v soukromí, natož na veřejnosti. Není proto vůbec přehnaným tvrzením, že seriál může mít terapeutický efekt nejen na publikum, ale na celou společnost. Terapie 3 se věnuje autentickým psychickým potížím a věrohodně zpracovává i proces, jímž klienti psychologa při jejich rozebírání procházejí. Na sevřeném půdorysu jednotlivých dílů působí nenadálá odhalení, vyvstávající z řízeného dialogu mezi lékařem a jeho pacienty, jako rozbušky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

kajas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastická druhá série zůstala nepřekonaná, ačkoli začátek terapií všech nových pacientů vypadal hodně slibně. S každým dalším týdnem jsem ale seriál sledovala méně a méně pozorněji a závěr mě vyloženě zklamal. Minimálně od čtvrtečních sezení (s dvojicí Chýlková + Boková) jsem čekala důstojnější a razantnější zakončení. Nejvíc na mě nakonec zapůsobil "úterní" Vojta Dyk, protože asi jen málokdo čekal, že se dokáže tak vcitít do složité role transsexuála. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série v lecčems příjemně překvapila. Příběhy byly originální, zápletky zajímavé. Finále ale představuje vysloveně zklamání. Poslední díl byl nervydrásající přehlídkou absurdních dialogů, iritujících hereckých výkonů a nedokončených linií, na jejichž završení přitom celou sérii čekáme. Zejména linka se stalkerskou matkou si zasloužila důraznější zakončení, vztah Marka s Míšou pak nějaký důstojnější scénář, než jen končíme - aha, počkej ... ale vlastně nic.Terapie III za 4*, ale poslední díl za 1* a to jen kvůli kameře. Zklamání. Opravdu zklamání. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě jsou pro mě takové psychycké anomálie, že nemám šanci je pochopit a tudíš mě ani nebaví, kromě snad Taclíka... Vila, ve které Marek Pošta (Karel Roden) bydlí a provádí terapie, se nachází na adrese Dělostřelecká 652/5 ve Střešovicích. Což je divné, protože je to vila která patří jeho exmanželce, od které se odstěhoval  a v které prováděl terapii a bydlel v první sérii. Ve druhé sérii, kdy odešel od rodiny bydlel na adrese Lomená 493/10 ve Střešovicích. ()

Swansea odpad!

všechny recenze uživatele

Formát z originálního izraelského Be tipul převzalo v licenci mnoho zemí včetně ČR. Česká partička si zase obsadila své oblíbence včetně tragických diletanů jako V. Dyk. Naprosto ubohý part Rodena. Pokuď shlédnete naprosto špičkovou 3.řadu z produkce Maďarska, tak budete mít srovnání. Proto odpad pro zdejší klauny. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Dala jsem si vždy jeden kousek k večeři - a sledovala jsem to ráda. Marek Pošta mě sice čím dál víc štval svou rozměklostí a otázkami, které by jistě napadly každého člověka s alespoň průměrným IQ, ale to ze mě jistě mluví averze k psychologům a terapeutům jakožto druhu. Ovšem ke steskům na nedostatečné finále se připojuji také - tak dlouho jsem čekala na 37. díl, až jsem se podívala na ČSFD - a zjistila jsem, že jich je jen 36. Nepoznat, že seriál skončil, vážně asi o něčem svědčí... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • 3. série byla natočena již v roce 2016, do vysílání se však dostala až v roce 2019. (fabecc1222)
  • Vila, ve které Marek Pošta (Karel Roden) bydlí a provádí terapie, se nachází na adrese Dělostřelecká 652/5 ve Střešovicích. Což je divné, protože je to vila, která patří jeho exmanželce, od které se odstěhoval a ve které prováděl terapii a bydlel v první sérii. Ve druhé sérii, kdy odešel od rodiny, bydlel na adrese Lomená 493/10 ve Střešovicích. (sator)
  • V terapii zazněl odborný termín haptika. Jedná se o způsob sdělení, které se tlumočí bezprostředním tělesným kontaktem s druhým člověkem. (sator)

Reklama

Reklama