Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtek 16:00, Hedvika a Zuzana: Už měsíc k Markovi dochází studentka Zuzana, která si na terapii bere jako hosta svou matku Hedviku. Před nedávnem do Prahy odešly z Olomouce, kde dívka utrpěla trauma následkem stalkingu. Vztah žen je poznamenán vzájemnou závislostí. (HBO Europe)

Recenze (6)

ibeh

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit jednotlivé díly, je jich moc. Možná některé i vynechám. První dvě série jsem neviděla, dlouho jsem se na ně chystala, ale tato je určitě zajímavá. Režii Petra Zelenky jsem měla vždy ráda. Sympatický terapeut a jeho různorodí klienti s pestrými problémy jsou rozhodně lákaví, takže budu ráda ve volných chvílích pokračovat. Občas je to i docela poučné.... ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních čtyřech epizodách jsem se namlsal a těším se na pokračování. Roden v hlavní roli hraje skvěle, ale to není žádné překvapení. Včera byli skvělí i Chýlková s Jenovéfou... ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním týdnu musím říct, že se třetí série povedla. Vše je jasné ihned z prvních epizod, a tak mne příští týden čekají další díly, kde se dozvíme co všechno pacienty Marka Pošty trápí. 100 % ()

Reklama

Reklama