Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju tenhle film za "reklamu na Boha," což tu mnozí budou chytře tvrdit a budou film shazovat v hodnocení, jen protože jsou nevěřící a přijde jim to jako nesmysl. Tak k tomu filmu nepřistupuje okamžitě negativně, nemusíte tomu věřit, ale taky nevěříte, že existují postavičky ze všech fantasy. Miracles from Heaven má svoje mouchy, ale natočené není špatně a po citové stránce se vydařilo opravdu hodně a ozvláštnění klasického dramatu takovouhle událostí, ať už pravdivá je, či není, mi rozhodně nevadilo. Filmově lepší průměr. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, stokrát ve filmech napříč státy i dekádami ohraný, zde podaný ale ve velmi příjemném stylu. Obsazení udržovalo notu přitažlivou po celý film, škoda jen doopravdy nepravděpodobného konce, u kterého by mě musela přesvědčit skutečně doložená studia, abych uvěřil, že celý příběh je na motivy skutečné události. ()

efka.off 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi to bylo lehce protivný: úžasná, milující, dokonalá, americká a "boží" rodina... Postupně mě to ale začalo bavit a nakonec musím uznat, že to byl celkem obohacující zážitek. Jen škoda toho oficiálního popisku, kterej vyzradí i to, co se děje skoro až na konci filmu. Ale nakonec to fakt bylo boží. ☺️ ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som raz v jaskyni pokazil baterku. Proste prestala svietiť. Sprievodca tú baterku chytil, mrdol o zem, a zrazu začala svietiť. A presne takto na mňa tento film pôsobí. Zo začiatku je to celkom fajn, sledujeme ako baterka funguje, je plne nabitá (aj keď neviem čo robia tí Američania že majú také dobré vzťahy zo susedmi, nám minule suseda rozstrihala plot a vyrúbala jabloň). Potom sa baterka pokazí (čítaj tráviaci trakt tej malej) a celé to ide do kytek. V nemocnici začne presviedčať ateistov na kresťanstvo pretože boh je láska, sila, viera, coop jednota. No a koniec, pri ktorom sa zázračne uzdraví tým, že sa yeetne po hlave do stromu je už vyložene trápny až smiešny. A to ani nehovorím o konci a monológu Jennifer Garner pri ktorom som normálne prekvapený, že ovládač neletel cez okno k susedovi do dvora. Veď ona sama nemohla veriť tým sračkám ktoré púšťala z úst... Prosia nech ju boh vylieči ale nie sú prekvapení, že jej tú chorobu dal. Asi im niekto vymenil hodnoty IQ a BMI. Dávam Odpad!, 5% za to, že doktor mal super kravatu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)

Reklama

Reklama