Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přesně rok po záhadném masakru udeří maskovaný vrah znova a zabije očitého svědka předchozího zločinu. (Netflix)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas návratu z párty je pobodaný Kit Jennings, miestny narkoman, ktorého život nakoniec vyhasne pod kolesami prichádzajúceho auta, kedže nikto zo susedov mu nechce pomôcť...Rok neskôr. Obyvatelia geta na periférii mesta, kde býva okraj ľudskej spoločnosti, narkomani, homosexuáli, moslimovia si pripomína rok od udalostí, kedy umrel mladík Kit. Deň je nielen posledným dňom v škole ale dňom letného slnovratu. Frank Dixon, svedok udalostí z minulého roku je zavraždený a jeho odťatá hlava je vystavená na jeho zaparkovanom vozidle. Študentka Cassidy na škole zaútočí na moslimku Saidee, pretože je presvedčená že za útokom stoja moslimský teroristi. Miestna blogerka Violet si je však istá, že do štvrte sa vrátil vrah s prezývkou Druid aby pokračoval v tom, čo pred rokom začal. Cassidin útok v škole tiež neostane bez povšimnutia...Multikultihomo seriály na Netflixe pokračujú aj v tejto sérii Slasheru, biely ľudia vykreslený ako náckovia a alkoholici, moslimka je najlepšou žiačkou školy, Rotten Tomatoes seriál doteraz pre istotu ani nehodnotilo...Za plus možno považovať fakt, že epizódy sú rozdelené do 8 trojhodinových časových úsekov jedného dňa a po vzore AHS seriál stavil na osvedčené tváre z predchádzajúcich sérii. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. K epizodám už recenze nepíšu ale tady jsem ji napsat musel. První série je výborná, druhá je lepší a od třetí série jsem čekal něco víc protože se to odehrává během 24 hodin. Na začátku vrah zabije jednoho týpka na slunovrat a o rok později se vrací a ty jeho killy jsou totálně skvělý a brutální. Plus ohromě sympatycké postavy, skvělá hudba s atmosférou a napětím a skvělými lokacemi a kamerou. Tohle je jedna z nejlepších seriálových epizod který jsem kdy viděl. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo no tak jediné co za něco stalo tak byli mordy, jinak to stálo pěkně za hovno. Strašná multikulti sranda, při který divák opravdu žasne. Zatím nejhorší zahájení série a mám bohužel obavu, že ve stejném duchu se pojede dál. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama