Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze (27)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VŠICHNI V TOMHLE MĚSTEČKU MAJÍ MINULOST. ALE NE KAŽDÝ MÁ BUDOUCNOST. Cool tagline, která mě k seriálu přilákala. První série sice nekope první televizní ligu, ale mou pozornost zvládla udržet až do slabého finále a to díky odhalování tajemství skrytých za fasádou maloměsta a taky ta mediální linka byla fajn. Ta tajemství jsou podstatně zajímavější než třeba u takového DARK, ten byl ale zase mnohem atmosféričtější. Herci ušli a vrah by se mi líbil civilnější, bez toho teatrálního katovského kostýmu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím 4*, uvidíme... SLASHER 3 - Udělal jsem si maratón, všech 8 dílů najednou a dávám 80%. Je to takový gay SLASHER 🤣 Sice je šílené sledovat ty časy, před rokem, před 20lety, před deseti měsíci, nyní, před rokem, nyní, před rokem, nyní..... To je na provaz 🤣 Ale vraždy skvělé! ✳️✳️✳️✳️ ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá žena sa rozhodne po dlhých rokoch vrátiť do mestečka Waterbury, v ktorom prišla o svojich rodičov. Obyvatelia z jej príchodu nemajú velkú radosť, ale jej ozajstní priatelia sú radi, že ju znova vidia. Vrah s prezývkou The Executioner je taktiež rád, pretože po dlhých rokoch môže začať opäť vraždiť. - Slasher bol pre mňa po Dead of Summer druhým najočakávanejším hororovým seriálom tohto roku. Už z názvu je jasné, akým smerom sa celý priebeh bude uberať a v rámci Slasherového subžánru je tento projekt velmi vydarený. The Executioner má solídnu masku a záhadnú atmosféru okolo svojej osobnosti, gore je pre TV úroveň vynikajúce a mestečko je ako stvorené pre tento subžáner. Celá tá záhada okolo vraha sa mi páčila, aj keď po odhalení zostalo mnoho vecí a motívov neobjasnených. Negatívami sú nesympatické herecké obsadenie, dlhšie a zároveň nepotrebné 50 minút dlhé epizódy a trochu slabší dej. Napriek tomu som však s týmto projektom velmi spokojný a pokračovanie s novou linkou alebo novými postavami by mi vôbec nevadilo. + herec z Poltergeist + herečka z Antibirth ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasické téma starých slasherů převedeno do seriálové podoby. Přes pár zajímavých killů táhlé s mizernými herci, hrajícími naprosto nezajímavé postavy. Hodnoceno dle první série. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšil a dostal jsem další slabší podívanou, moc se nám neukázalo a málo se ve směs děje v celku jsem dost postrádal sice jsem neměl problém se dodívat ale je to škoda takhle zahodit možnost na skvělý seriál. Každé městečko má minulost tet jen ho dostat ven ve správnou chvíli. Je to sice rychle a herecky to není zlé ale první série je slaboučká druhá trošku lepší ale není to moc no. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možný spoiler. Asi nejsem sám, kdo si vzpomněl na Sedm, ale vraždy na základě smrtelných hříchů tady nepůsobily jako nějaká kopírka. Jediný nedostatek vidím v tom, že celkem záhy objevíte, kdo je vrah a to i přes úpornou a trošku neohrabanou snahu režie diváka svést na falešnou stopu. Ale na druhou stranu tu bylo městečko plné špinavých tajemství a mě bavilo hádat, kdo bude další na zabijákově seznamu a co má dotyčný na svědomí. Vraždy samy o sobě možná nepůsobily dostatečně nápaditě, ale byly natolik brutální, že dokázaly upoutat a hlavně tu byla vrahova cool katovská maska. Herecky v pohodě a speciálně mě potěšila Katie McGrath v hlavní roli. 80% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Sarah se vrací do rodného domu, aby se vypořádala se svou minulostí. Mezitím se ale někdo, kdo si říká Kat, rozhodne vypořádat s minulostí celého městečka... První půlka první série je skvělá: obyvatelé padaj jak hrušky a vypointování (ač neoriginální) se mi vlastně líbilo. Jenže pak to začne být osobnější a poslední díl byl pro mě obrovským zklamáním. Teda až na tu finální scénu s maličkou roztomiloučkou blonďatou holčičkou, hehe. Doufám, že bude druhá série s jiným místem, jinými herci a jiným vrahem. Kdyby se to rozjelo jako seriál o masových vrazích (jedna série jeden vrah), vůbec bych se nezlobila. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už podle názvu můžeme tak nějak tušit o čem tenhle seriál asi bude. Jsem hrozně ráda, že jsem na něj narazila, protože mě fakt bavil. Některé díly byly slabší, to ano, ale můj celkový dojem je lehce nadprůměrný. The Executioner dokázal v každém díle navodit fakt dobrou atmosféru, a to všechno ještě umocňovala jeho maska. Ačkoli jeho totožnost je nám prozrazena až v 7. epizodě, pozorný divák může jeho totožnost vytušit už v 2. díle, což by někomu, kdo očekává napětí nemuselo úplně vyhovovat. Jeho motiv k vraždám byl taky zajímavý. Takové téma moc seriálu ani filmů nezpracovává.. Největší zklamání byla pro mě 8. epizoda, vzhledem k tomu, že je to poslední díl série. Mám takovou představu, že poslední díly by měly být vždycky ty nejlepší. Situace, kdy se 3 hlavní postavy v závěru posledního dílu setkávají a snaží se to vše ukončit, mi přišla už moc přehraná a do oka bijící. Nicméně seriál mohu doporučit každému, kdo má rád případy sériových vrahů. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Mierne som ostal zaskočený že netflix ponúkol iba dve série namiesto všetkých troch. Možno by bola aj najlepšia. Takto to je za tri, čakal som veľa dostal som málo. Ale to nevadí. Vraždy celkom pekné a nápadité ale tí herci a lgbt už pchaju fakt všade a je to viac menej zbytočné. 3* ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série v městečku s vrahem v popravčí kápi mě nijak extra nebavila. Zbytečně dlouhé a nudné dialogy, stupidní chování postav atd. Díky nízkému počtu epizod jsem to ale dokoukal. 55% Druhou sérii si vzal nastarost Netflix. Z městečka jsme se přesunuli do chaty uprostřed zasněžených lesů. Skupina přátel se vrací po letech do míst, kde pracovali jako instruktoři na dětském táboře a ukryli tam mrtvolu jejich kolegyně. Na místě úkrytu mrtvoly se má stavět, tak je potřeba se jí zbavit. Po příjezdu do chaty je ale někdo začne brutálně likvidovat. Druhá série mě docela překvapila atmosférou a provedením, které je daleko lepší než u té první série. Vraha sem původně tipoval úplně někoho jiného, sice se z něj taky vyklubal jeden, ale ne ten hlavní. S druhou sérii jsem spokojen a doufám, že se třetí taky povede. 70% ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Update po dokoukání celého seriálu - upravuji hodnocení na 3*, protože to bohužel bylo celé zbytečně zdlouhavé, a to, že se sem tam přidá nějaká příběhová linka postavy, která vás vůbec nezajímá a naopak linka velmi zajímavá je za jeden díl hotová (unesená dívka), je docela chyba. Herecky se to taky rychle okouká a hlavní odhalení... no těžká slabota. Na to jak byl hlavní vrah zajímavý, tak z toho moc nevytěžili. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tři série, a musím řict, že všechny tři byly skvělé. Líbí se mi, jak jsou tyhle Kanadský vyvražďovačky natočený, a to totiž tak, že člověk vždycky vlastně sympatizuje s tím vrahem. Nikdo nikdy není úplně bez viny a dobrá postava, a všichni si ty zla tak nějak nakonec vlastně zasloužej. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Jelikož miluju horory a nejvíce slashery tak sem si tohle nemohl nechat ujít. První série mě docela chytla ale závěrečná epizoda není nic moc, druhá byla o kousek lepší, děsivější a atmosféryčtějsí a postavy byly mnohem sympatičtější protože v první sérii jsou jen dvě sympatycké postavy ale ve druhé sérii je jich více. Na třetí sérii jsem měl velkej hype protože se odehrává během 24 hodin a jak to dopadlo? Byla jednoznačně nejlepší z tohoto seriálu. Bylo tam hodně sympatyckých postav, hodně masakru, skvělá atmosféra a kurva skvělý design vraha. Čtvrtá série má nejhorší hodnocení a jo je nejhorší ale je stále výborná ale sympatycké postavy tak tam je jen jedna a to Victor. První série 8/10, Druhá série 8,5/10, Třetí série 9/10 a čtvrtá série 7,5/10. Doporučuji. ()

luccash 

všechny recenze uživatele

Takový lepší průměr. Prvních pár epizod mě fakt bavilo. Myslím, že tak do 6 epizody jsem byl dokonce rozhodnutý, že dám 4 hvězdy. Ale.. poslední dvě epizody WTF? Jako by to režíroval jiný člověk. Navíc odhalení vraha přišlo strašně brzo. Fakt mi vadilo, že poslední epizodu začínáte s tím, že víte kdo je vrah a pak jen sledujete hromadu zmatených scén. Miluju slasher jako žánr a to i proto, že do poslední chvíle si nemůžete být jistí, kdo je vrah. O to mě tu kdosi připravil, nicméně i tak můžu s klidným svědomím doporučit. Ztracený čas to nebyl. ()

Nely 

všechny recenze uživatele

Slasher byl fajn podívaná, na to, že jsem čekala pěknou blbost. Ale vcelku mě to bavilo. Rozhodně to nebyl ztracený čas. Nicméně je pravda, že hlavního padoucha jsem věděla už asi ve 3 epizodě. Bylo to docela očividné. A ten konec mi přišel trochu uspechany co se týče jeho odhalení. Ale ten úplný konec v domě me sakra bavil a musím říct, ze to byla asi nejnapinavejsi scéna :) bylo to fajn, bavilo me to a plus hlavní role pro Katie McGrath tudíž dávám 3*. ()

Reklama

Reklama