Reklama

Reklama

Země vánočních zázraků

  • Česko Říše divů (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Helenin manžel utekl s mladší ženou. Vánoce jsou za dveřmi, život se zpomalil a nic není jako dřív. Helenina nejlepší kamarádka Ulli přijde s nápadem strávit Vánoce na jediném místě, které si mohou dovolit, a kde ještě nemají beznadějně plno. Těší se na staré dobré Vánoce na venkově strávené v ženské společnosti. Vánoce na ekologické farmě pořádají Tuure a Unna, dva nezkušení farmáři, kterým nabízené ubytování na farmě skýtá příležitost utužit místní vztahy. Svátky utečou jako voda a život hostů i hostitelů nečekaně nabere zcela nový směr. Ženy z Wonderlandu náhle musí čelit zásadním životním otázkám. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se. Ze začátku mě ale zarazil fakt, že film není vůbec ničím vtipný. Říkal jsem si, že se nejspíš bude jednat spíše o drama, což je tak jako obvyklým úsudkem u evropských podobně laděných filmů. Postupem času jsem si ale uvědomil, že i ta dramatická část filmu je hodně špatná a tak jsem po skončení filmu šel poměrně smutnej spát neuspokojen průměrnou, až podprůměrnou Skandinávií. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To prostredie bolo pekné, aj celkovo princíp "Vianoc na eko-farme na konci sveta" mal niečo do seba. Spočiatku to bolo také neobratné, miestami dokonca depresívne. Postupne sa to síce rozbehlo, ale skôr prevládala akási depresívna vzťahová dráma a po komédii tu veru nebolo ani stopy. Dejovo to bolo dosť nevýrazné a mdlé. Myslím si, že toto prostredie malo určite väčší potenciál. Fíni to dokážu aj lepšie, oveľa lepšie! ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama