Reklama

Reklama

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kaufman nepřichází s ničím co už by nenatočil, ale svůj solidní nadprůměr potvrzuje i tady. Film není na klasický spotřební béčko úplně blbej a nabízí dostatek akce, aby se divák nenudil. Jasně není to nic převratnýho, ale jsem rád když dostanu to co očekávám.60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(45%) Od tohoto béčka jsem očekával aspoň mírný nadprůměr, ale bohužel to dopadlo ještě o něco hůře. Neříkám, že je to katastrofa, ale skoro celou dobu jsem se u sledování nudil. Přitom má tato záležitost téměř vše, aby to mohlo být dobré. Docela dostatek akce, která je rozložena po celém snímku, solidní herce, funkční příběh. Jenže tyto filmové aspekty byly zřejmě režisérem špatně a nezáživně podány. Příběh je hned od úvodu dost roztržitý, až pak ho začnu v průběhu filmu víc vnímat. Postavy mě hned také přestanou bavit až na hlavního dobrého herce Louise Mandylora, který snad celý snímek táhne. Hrál dobře, i když ty jeho výbuchy vzteku byly trochu divné. Co se týče akce, tak bitky byly takové obyčejné, ale ne vyloženě špatné. Přestřelky – to už bylo horší. Nebylo to vyloženě špatně sestříhané, ale jednak to působilo dost obyčejně a navíc to nemělo žádný efekt, žádnou dynamičnost, takže i spoustu Seagalovek je na tom líp s přestřelky. Zamrzelo mě to, protože finále v tomto snímku bylo asi cca 20 minutové, kde byla nonstop akce a vůbec mě nebavila, usínal jsem u ní, jak to bylo špatně a amatérsky natočené a to jsem k béčkovým filmům dost vstřícný. Nechci tu být za ovce, ale režisér Kaufman na to asi už opravdu moc nemá, uvidíme v budoucnu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kaufman mě zatím nezklamal, snad si pojede to samý i dál. Na jednu stranu mě mrzí, že není moc znamej, na druhou stranu je to asi dobře, aspon se mu do jeho práce nikdo nesere. Kurkova byla top, Mandylor sympaťák, chci ho vidět ve více filmech, akce nemá chybu, ale ten příběh mě moc nebavil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Malá vesnice získala celosvětovou známost pro produkci cannabisu téměř po deset let, kdy to bylo mimo možnosti albánské policie. Toto bezzákonné období skončilo v červnu 2014, kdy více než 500 těžce ozbrojených policistů vpadlo do vesnice ze vzduchu a spálili plantáže marihuany. Mnoho vesničanů bylo zatčeno. Při natáčení jeden obyvatel řekl novinářům, že místní mají obavy, že film zhorší už existující stereotypy o lidech v Lazaratu jako gheto kriminálníků s těžkými zbraněmi. Ale zdá se mi , že film je nereálně přepálen i když bez nějakého odsuzování. Chvílemi to byl válečný žánr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Albánci by rádi do EU a tak se vláda rozhodne, že zatočí s vysokou kriminalitou. Speciální jednotka RENEA se tak musí postavit americko-italskému mafiánovi ovládajícímu takřka celé podsvětí. Režisér si i tady jede to svoje, takže servíruje solidní akční jízdu s charismatickým svaloušem v hlavní roli. Nicméně tady přidal i docela atraktivní prostředí a především nejednoznačné postavy, což je plus i mínus. Plusem je to, že film díky tomu nepůsobí jako vyloženě rutinní béčko, mínusem zase fakt, že herci neměli takovou kvalitu, aby zvládli trochu složitější charaktery. Samozřejmě to neplatí pro Assanteho. Každopádně na Kaufmana je spoleh a to je dobře. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rovnaky napinak ako predosly Kaufmanov film Daylight's End. Nezazivny pribeh, nezaujimave postavy, hnusne exteriery a monotonne prestrelky, ktorych okrem finalnej dvadsatminutovky vela nie je. Prestrelky v Triple Threat ma nenadchli, ale bavili ma viac ako ktorakolvek v tomto filme. Najviac mi v nich chybala zivocisnost typicka pre ranne Kaufmanovky. Zda sa, ze uz na to Kaufman nema a ide len na pol plynu bez toho, aby predviedol nieco nove a ani nedokaze tak dobre napodobnit styl, ktory mu na zaciatku kariery isiel tak dobre. Jednu hviezdicku davam za nadhernu Ravšanu Kurkovu. Presne môj typ. Stihla, vysoka, prenikave oci a huste cierne vlasy. Kvôli nej som to vydrzal sledovat do konca. 3/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Kaufman opět válí a natočil fenomenální skladbu stříleček a dynamických soubojů s dravou choreografií. Hlavní tým je plný sympaťáků, dojde na zajímavé twisty a především můj béčkový oblíbenec, Louis Mandylor perfektně odevzdává emoce a v akci se na něj skvěle dívalo. Můj oblíbený typ hrdiny. Ravšana Kurkova je naprostá Bohyně a v akci se mi též na ní krásně dívalo. Nepamatuji si hezčí herečku snad :D jinak se jedná též o chutné Rko a práce s kamerou a střihem je zvládnutá na jedničku s hvězdičkou. Sice se to odehrává v chatrných lokacích, ale střídají se a můj oblíbený rejža z toho tlačí maximum. Příběh má též docela fajn nádech, ale spíš mě nechal chladným. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní akční thriller o skupině elitních Albánských poldů, který se snaží dostat mazanýho Americkýho mafiána, kterej v Albánii podniká. Akce je vydařená, herecký obsazení bezchybný a tentokrát to má na podobnej typ filmu překvapivě kvalitní scénář. Potěší i to, že postavy nejsou černobílý a nejednoznačnej gangster v podání charismatickýcho Armanda Assanteho má v mnoha věcech pravdu. Za mě spokojenost. Pokud si ten film zaplatila Albánská vláda, tak je to suveréně nejlepší píárko roku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Členovia albánskej polície spoja svoje sily s agentom jednotky REMEA aby bojovali proti miestnej drogovej mafii pod vedením Franka Pedullu. Tak novovytvorená skupina pod vedením Agama Hoxhu začína svoj boj nielen s podstatne silnejším nepriateľom, ale aj s duchmi vlastnej minulosti, ktorý najviac trápia agentov Reia a Elenu...Názov filmu je odvodený zrejme od skutočnej albánskej obce s názvom Lazarat, ktorá bola neskôr administatívne spojená s mestom Gjirokäster a dej filmu zrejme čerpá zo skutočných udalostí, keď v roku 2014 práve v Lazarate miestna polícia v júni roku 2014 zničila miestnu produkciu cannabisu a zároveň tranzitnú cestu pri preprave drog do talianskeho mesta Neapol. Celkom vydarený akčný film, ktorý však neponúkne nič, čo by ho dokázalo vyčleniť z množstva filmov s podobnými príbehmi o boji polície proti organizovanému zločinu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Albánci do EU. To je ještě lepší než Rumuni a Bulhaři. Afričani se sem serou sami, tak snad aby jsme se pomalu spakovali, a vodfrčeli na Mars. Albánci. .. No k filmu raději: Je to akčně akční. To jistě. Vcelku to má spád. To jo. Postavy - fakt dost nesympatický. Prostředí hnusný. Závěr: Je to akční jízda, v hnusným balení, nepřinášející nic než ztrátu času a chuti do života. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový normální slabší akčňák. Nenadchne, neurazí. Trochu ukecaný. Samá digitální krev. Ale aspoň si na nic moc nehraje. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Starý známy poctivý aj keď trochu slabší Kaufmann. Akčné to je tak akurát, dobré prestrelky najmä tá záverečná kde ide celá banda cajtov proti kalachmi ozbrojeným občanom. A plus to má aj jeden nečakaný zvrat. Ja som spokojný a hoc herci pre mňa neznámy okrem hlavného kapitána a Assanteho tak to dali dobre. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Za prvú časť 4* za druhú 1* takže v konečnom dôsledku:2*. Zo začiatku sa príbeh pomaly odvíjal, zamotával a prekvapoval - díleri, tajní agenti, špionáž, prenasledovačky zaujímavé zvraty a tajomné odhalenia. Potom ide armáda po zuby vyzbrojená napadnúť "cocainové doupě" a kukláči v neprestrelných vestách začnú padať ako hnilé hrušky jednou strelou z pištolky alebo smg a ich telá miznúť - absolútne podělané a nezvládnuté. Menej je niekedy viac: viac príbehu a napätia ako bedne vystrielaných nábojov a nekonečných zásobníkov dokáže viac. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový akční film,který měl spád a utekl rychle.Konec filmu byl ve stylu Call of Duty...za mě povedený... ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý scénář,útok na barák mi připadal spíše jako instruktážní video o akci protiterorictického komanda.Mafiánský boss má charisma,jinak už si asi na nic nevzpomenu...... ()

Reklama

Reklama