Reklama

Reklama

Kauzy Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují. (TV Barrandov)

Recenze (50)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus! Soukup je kašpar, ovšem všehoschopný kašpar. Nečekal jsem, že ještě někdy ve 21. století uvidím vysílání, za které by se nemusela stydět normalizovaná ČST! Na TV Barrandov jedou televizní sedmdesátky na plný koule... :-/ ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je jen další nastrčený panáca (z řad řízené opozice) kdy plní zakázku těch sil (řekneme vyšší moci), které nad nim drží ochrannou ruku. Jinak by si nikdy nemohl dovolit to, co si dovoluje. Tady vůbec nejde o soupeření mezi ČT a TV Barrandov. Jde o boj mezi židy! A jak jsem k těmto závěrům došel? Po shlédnutí pár jeho vystoupení musím konstatovat, že všechny jeho debaty jsou čistě účelové …tedy povrchní. On nikdy neimprovizuje. Soukup jede vždy podle not, které mu byly připraveny předem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Snažím se nebát otevírat živé kauzy." Osmý statečný Jaromír Soukup mě baví. Řeč jeho rukou je sice stále nečitelná, komentátorské schopnosti nulové, ale touha zaujmout je obrovská a občas svými špatně načasovanými poznámkami tne do živého. Já tu jeho snahu prostě nemohu jen tak hodit do odpadu a spláchnout. My netalentování si prostě občas rozumíme. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už viac krát som natrafil pri znudenom prepínaní televíznych programov na reláciu "Kauzy Jaromíra Soukupa", ktorá sa objavuje na obrazovke českej televízie Barrandov. Vždy som sa pri nej pristavil a započúval do nekonvenčných názorov, ktoré v nej prezentuje generálny riaditeľ Jaromír Soukup. V mnohom s ním do bodky súhlasím. Prekvapuje ma, že našiel odvahu takto verejne hlásať myšlienky, ktorým sa zapredaný mainstream zarputilo vyhýba. Hovorí pravdu, ktorej sa liberálni fašisti desia. Pán Soukup má moje sympatie. Bratia Česi, mali by ste ho pozorne počúvať. Je to múdry a prezrievavý muž. *** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup se vypracoval v génia sebestřednosti a TV Barrandov představuje jeden pořad za druhým jen proto, aby se její neomezený vládce z obrazovky už téměř nehnul. Takhle zahleděný do sebe není ani Kim Čong Un a bájný Narcis se stává trapnou postavičkou druhé kategorie. V nejbližší době očekávám vyštípání barrandovského čísla 2 Honzy Musila z jeho pozic, a pak již panu majiteli/ řediteli/ moderátorovi nic nezabrání v přejmenování stanice na Soukup TV. Uznale tleskám! ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

U pana ředitele Soukupa velmi oceňuji, jak srozumitelně hovoří o všech kauzách a případech, které se rozhodl komentovat. Jeho pořady jsou pro všechny diváky, nejen pro pražskou kavárnu, jako je v posledních letech čt24. Veřejnoprávní TV je komplet celá k zblití, naprosto nekoukatelný Václav Moravec, nudné a manipulativní zprávy, jeden sluníčkář a vítač vedle druhého, naprosto žádná vyváženost. Chcete-li si zkazit chuť, pusťte si Kavčí Hory. Pokud mám chuť na publicistiku, jsem velmi ráda, že je tu TV Barrandov s několika pořady vysoké úrovně. Jaromír Soukup nedávno avizoval, že chystá ještě dalších 15 podobných (svých) pořadů. Nesmírně se na ně těším. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

--)on je vlastně otřesnou kauzou sám pro sebe a mě samotnému ubližuje jenom sledovat výstupy, kterými má spíše kvůli zdraví ostatních spoluobčanů řídit v domácnosti Brožovku ()

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup,největší televizní narcis jaký se mohl objevit na obrazovce a ještě k tomu v nejhorší televizní stanici.Připadá mi že Tv Barrandov vysílá z vesmíru jak je tam taková omezenost pořadů a jeden člověk tedy tento egoistický generální ředitel je natolik vytížený že ani neví že vysílá jen úplný televizní odpad jako Soudkyně Barbara,Nebezpečné vztahy a hlavně Kauzy Jaromíra Soukupa,ve kterých je policistou,žurnalistou i soudcem v jedné osobě.Svým jednáním si znepřátelil mnoho vlivných lidí v čele s Bakalou,který i když utekl s Maláčovou do Švýcarska tak má pořád velké mocenské páky a jednou Soukupa za to televizní "chlapáctví" někdo odpráskne. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Ze všech Soukupových pořadů je tenhle asi nejzajímavější. Jára Soukup je opravdu jedinečný člověk. Ke všem svým nespočetným schopnostem a zájmovým aktivitám si přidal další. V tomto pořadu se snaží napravovat nepravosti i samotnou společnost. A je to určitě záslužná činnost a pravděpodobně jí časem nejspíš i někdo ocení. Velmi pravděpodobně to bude jeho modla, díky které nejspíš brzy založí nové náboženství - Miloš Zeman. Toho totiž určitě muselo více než potěšit Soukupovo nesmyslné hlodání do České televize, které bylo teda opravdu neskutečné! Tímhle mně teda Jaromír opravdu nasral! Jenže pozor, to nebylo to nejhorší. Celé téhle kauze předcházel patnáctiminutový monolog o nějaké směšné věci. Alespoň na začátku. Pak se do toho Jaromír jako vždy zamotal a vylézaly z něj příšerné kydy, bláboly a nesmyslná slova i celé věty, jež měly mít společný obsah, ale ani náznakem spolu nijak nesouvisely. A Jára poté byl za své snahy odměněn bouřlivám potleskem svých fanoušků, zaplacených diváků TV Barrandov. Pozorovat jeho rozmáchlá gesta, boj proti hmyzu i boj proti přetěžkým slovním jazykolamům pak také stojí za to. Ostatně úplně stejně jako jeho chabé pokusy o vtip, ironii a glosátorství, kterému by se smála možná tak parta Němců, se kterou by byl na dovolené. Tak jo, a teď trochu vážněji: víte, my se tomu možná smějeme a ačkoliv dny v týdnu Jaromíru Soukupovi na jeho pořady docházejí, celý den má 24 hodin. Celý týden má pak dokonce 168 hodin. A skupina Barrandov má dost kanálů, na které se dá odklidit Honza Musil i se svými vztahy, soudkyní Barbarou a romantickými příběhy všelijakých béčkových německých autorek. A Věřte nevěřte se koneckonců dá kdykoliv stáhnout z programu... Tohle je to jediné, co se dá na snahách Jaromíra Soukupa ocenit. Tenhle pokus o ovládnutí 100% vysílacího času totiž začal úspěšně a úspěšně také skončí. Však uvidíte. A až se třeba náhodou bude chtít Soukup prospat, nebo si pohrát se svou dárkovou sadou Malého nástěnkáře, pošle za sebe adekvátní náhradu v podobě Tomia Okamury, Jiřího Ovčačka nebo Fíkusu. A možná, že mu bude stačit jen ten Okamura. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Varovný hnusný obrázky vidím, chybí mi tady ale titulek, že to škodí zdraví. Měl by se na to podívat Státní zdravotní ústav. Co za eklhaft živočicha vyplodilo tohle odporný lejno jménem Jaromír Soukup..? ()

HArna odpad!

všechny recenze uživatele

Potenciální dno a korunu nestupidnějšího pořadu uzmula televize Barandov prvenství televizi Nova potažmo Prima. Bravo! Tohle už jsem v roce 2018 opravdu nečekal... ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Teď to zrovna sleduju, a nedokážu pochopit, že tento pán + Honza Musil, je ve visílání od rána do večera. Kdykoliv přejíždím ovladačem po programech, je tam buď tady ten, nebo ten druhý. Barrandov nic jiného nevisílá ? ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že je tu alternativa vůči ČT. Protože kdykoliv vidím diskusní pořad, nebo zprávy ČT, pokaždé je tam ten Kalousek, symbol všech lumpáren a jejich obhájce, za posledních 28 let. ()

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Demagogie Jaromíra "komentátora, řiditele, herce, novináře, investigativce, glosátora, a hlavně regulovčíka leteckého provozu" Soukupa. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem na tenhle pořad narazil, koukaje na cizí televizi. Poprvé jsem si myslel, vida dřevěný stojánek s nezřetelnou fotkou vylezlou z levné tiskárny, že chudákovi nepřišel oponent do diskuze. Chvilku jsem se mu smál a pak jsem přepnul. Ale když jsem za čas viděl zcela jiný díl, jehož scéna vypadala naprosto stejně, nemohl jsem se nezaposlouchat. A abych se ujistil, že můj oběd skutečně neobsahoval halucinogeny, našel jsem si ještě několik dílů na internetech. Ne, neobsahoval. On to pan Soukup myslí skutečně vážně. Tedy, pro ty z vás, kteří jste měli štěstí a tohle ještě neviděli: Pan ředitel krouží po do vesela vybarveném studiu kolem jakýhosi dřevěnýho stojánku. Na něm má umístěnou nekvalitní fotku kohosi, kdo je pro dané vysílání veřejný nepřítel. Nebo co. A naprosto bravurním způsobem, útočícím uboze na nízké pudy lobotomistů u obrazovek, se pokouší o jakési vyprávění pohádky. Nebo co. Volitelně je pak příběh proložen dechberoucími grafickými efekty ruky beroucí papíry, dramatická hudba na pozadí... Myslím, že Česká televize je s odpolední pohádkou v troubě a nepomůže ani, že tu samou vysílají na několika kanálech najednou. Tuhle fabulaci prostě nepřebijou. Jen je škoda, že ač ten vševěd ukazuje jakési koláčové grafy, tak dobré chutnání, pokud právě obědváte, nepopřeje. ()

deLaFere odpad!

všechny recenze uživatele

Ten člověk je absolutním ztělesněním veškerého možného hnusu dnešní společnosti, nejupadlejšího bulváru a politiky obzvlášť. Je až těžko uvěřitelné, že tohle se děje ve 21. století se všemi dostupnými informačními možnostmi. Mám pocit, že jsem viděl středověk. Každého, kdo tohle hltá, bych zbavil svéprávnosti. ()

Reklama

Reklama