Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(více)

Recenze (57)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Přesnější název by byl Batman Digimon Transformers Ninja Bullshit. Animace nádherná, obsah silně mimo. 4/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zvrácený až bizarní příběh o tom jak Baťa a spol. skočí do doby feudálního Japonska. Doufal jsem v zemitou drsnou fantasy ve stylu Afro Samuraje, ale chyba lávky. Města se tu transformují na obrovské roboty na páru. Roboty na páru! Vizuálně je to sice naprostá špička, ale ty přihlouplé zvraty a laciné dialogy to strašně sráží. Finální souboj se samurajskými meči je ovšem prvotřídní. Za vidění to stojí. Dečka budou možná i nadšené. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodinka mi prišla veľmi dobre vymyslená a dosť ma to bavilo v tomto japonskom štýle. Fakt to tí šikmáči dobre spracovali, vizuál, animácia a akcia kvalitná ako je zvykom u DC animákov. Škoda, že sa na to na konci zvrtlo do štýlu Pacific Rim, ktorý k Batmanovi moc teda nesedí. Inak fajn úlet a niekomu to môže prísť ako svieža (a nevídaná) zábava. 65% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Holy Batomanu! Stredoveké Japonsko, námorné bitky, samurajovia, ninjovia, opice, transformers, Power Rangers, katany, Great Wave of Kanagawa, hora Fuji... všetko, čo ste kedy chceli vidieť vo filme o Batmanovi v Japonsku je tu. Teda okrem Godzilly. A nie je to len fan service, okrem toho to má aj celkom koherentný dej, skvelé zvraty a nápady (farmár a jeho dcéra) no najmä dychberúci pestrofarebný vizuál. Žiaden DC animák nevyzeral tak skvelo. A to neznášam anime a predošlý anime crossover Batman: Gotham Knight pokladám za najhorší animovaný film od DC. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Aneb když si to Bat Family rozdává ve feudálním Japonsku s megazordama. Tenhle film je místy tak šíleně ujetý, až je parádní. 85 % ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Batman meets kompletní výřez japonské popkultury. :) A kupodivu by to nemuselo být tak blbé, jak blbé to je - stačilo, aby místo filmu necelá 1,5 hodiny vzniklo 24 dvacetiminutových epizodek. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi originální pojetí i vizuální stránka, japonské verze známých postav byly jednoduše super, ale ten příběh trochu pokulhával a ty roboti to už bylo na mě prostě moc. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Previezť zločincov z Gothamu do starých dôb Japonska a obohatiť to niekoľkými prvkami sa zdá ako zaujímavý a vcelku bizarný nápad, avšak Batman Ninja je naozaj film určený skôr pre publikum, ktoré má v obľube DC Comics a rado by videlo jeho postavy v bizarnom prevedení. Ja bohužiaľ k tejto skupine divákov nepatrím a z tých rôznych ninja vsuviek som mal pre zmenu veľmi negatívne pocity a nebyť animácie, hudby a z poslednej tretiny aj fajn súboja medzi Jokerom a Batmanom, hodnotenie by som dal dokonca ešte nižšie. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Asi žádný zázrak, ale velmi se mi líbilo animované zpracování. Bylo to říznuté anime, což já rád, klidně to mohlo být i víc. Čekal jsem, že to bude trochu drsnější, ale většinou to trochu shazovalo samo sebe, škoda. Robotí města do feudální Japonska sice sednou, ale mě to úplně neoslnilo, není mi prostě deset :) Souboje jsou vydařené a Ninja Batman nenudí. Suma sumárum za tři hvězdy, Arigató! ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Dovolím si tvrdit, že už jsem viděla docela dost všemožných hraných i animovaných Batmanů a různých spin-offů, ale Batman zasazený ve feudálním Japonsku? To je nápad buď naprosto šílený nebo naprosto geniální. A víte co? On je tak nějak oboje zároveň a sám si je toho dobře vědom. Čili čekáte-li nějaký vážný edgefest typu Nolanova Batmana, máte smůlu. Tady se jede vyloženě na šiblost, hravost a experimentování (tak, jak to mám u Batmana ráda) a kolikrát jsem se nad jednotlivými nápady i slušně zasmála nebo aspoň pousmála (sumo Bane nebo Batmobile vs. střelba z kanónů :D). Ono vůbec spojení amerického komixu a japonského anime, kde jedno médium je bizarnější než druhé (a záleží jen, na které jste víc zvyklí), je zajímavý počin. Jinak jsem volila samozřejmě originální japonský dabing, který byl úplně úžasný (hlavně Joker, na kterém se jeho VA patřičně vyřádil), animace je taky skvělá a výtky ode mě tak půjdou prakticky jen k lehce nevyrovnanému tempu děje. Ale jako celek jsem se rozhodně bavila a docela mě mrzí, že to není i jako hra. 7/10 ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Štýlová animácia, obstojná akcia, hudba újde. Tu však pozitíva končia. Príbeh prakticky ničím nenadchne. Väčšina scén pôsobí silene. Mechanický hrad ala Power Rangers bol aj na mňa privela. Batmana mám rád, ale mal radšej zostať doma v Gothame. ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Uspeje to skôr ako fanfiction pre milovníkov Batmana a anime. Ako film je to pomerne žalostné. Ale ja mám Batmana aj anime rád, takže sa to dalo dopozerať. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Ta grafika, resp animace je fantastická a úžasná. Škoda toho primitivního Power Rangers nastavení. Jako videoklip boží. (Jen tak ze zájmu proklikáno :) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem odvážný, temný a drsný samurajský příběh a dostal podivně slepenou bezpáteřní verzi strážců vesmíru. Už jsem dlouho nebyl takto naštvaný na nějaký animák. Nic zde nefunguje a film vyzní jako naprostá fraška. 20% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to podle mangy nebo komiksu a je mě to dokonce šumák jelikož co je moc to je moc. Takže tento film je důkazem toho co se stane, když skřížíme Batmana japonské samuraje do toho namícháme ještě prvky Robota Joxe případně Power Rangers a završíme to opičkami a netopýry. Úvodních zhruba 15 minut se dá má to nápad i provedení, ale pak to jde totálně do háje z cca 8 záporáků (Joker, Harley Quinn,Bane,Tučňák, Two Face, Poison Ivy, Gorila Grodd, Deathstroke) zůstanou jen 2 (Joker, Harley Quinn) ostatní mají epizodní role a film se přesune do těžkého sci-fi a fantasy (každý má svého robota ti se pak spojí Batman má vlastního robota ty opice mají robota už chyběla jen znělka Go Go Power Rangers). Korunu tomu nasadí potitulková scéna. O nějakou logiku a scénař to ani nezavadí (takže každý má nejmodernější technologii a přesto ani jednoho z 5 nenapadne to, že jich někdo ovládá proč spolu vůbec soupeřili?). P.s. režisér aspoň pochopil to co muži zde ocení a udělal ženské postavy hodně prsaté tak je aspoň se na co dívat. ()

Reklama

Reklama