Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Waldir 

všechny recenze uživatele

Idea zasadiť batmanov príbeh do prostredia historického japonska mi ihneď prišla extémne zaujímavá a pútava. Postava netopiereho muža je do danej atmosféri žánru priam ako stvorená a vlastne až po prvých traileroch sa mi v hlave vynorila otázka prečo s danou myšlienkou neprišiel niekto už v minulosti (ak tomu tak bolo, ospravedlnte môj nedostatok informácií). Samotný výsledok je však pre mňa osobne sklamaním, nakoľko je Batman Ninja štandartné akčné anime so všetkými anime klišé, s tou výnimkou, že sa v deji vyskytujú postavy z Gotham City. Ničím neprekvapí a zároveň ani dostatočne nevyužíva možnosti, ktoré daný námet ponúka. Nebyť naozaj výbornej štylizácie a animácie, tak by som s hodnotením šiel rapídne nižšie a vlastne už aj samotné tri hviezdičky sú len s prižmúrenými očami. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zvrácený až bizarní příběh o tom jak Baťa a spol. skočí do doby feudálního Japonska. Doufal jsem v zemitou drsnou fantasy ve stylu Afro Samuraje, ale chyba lávky. Města se tu transformují na obrovské roboty na páru. Roboty na páru! Vizuálně je to sice naprostá špička, ale ty přihlouplé zvraty a laciné dialogy to strašně sráží. Finální souboj se samurajskými meči je ovšem prvotřídní. Za vidění to stojí. Dečka budou možná i nadšené. ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Tak tunak Japonci prestrelili. Sa divím DC-čku, že im takúto hovadinu schválili. Celé sa to odohráva vo feudálnom Japonsku (vďaka cestovaniu v čase), su tam typické prvky anime, kombinujú sa tu ešte navyše aj Mechy (veľké roboty) a je to hlavne celé strašne detské - postavy komentujú prebiehajúce scény a súboje a používanie Deus-ex-Machina je tu na bežnom poriadku. Mám rád veškeré batmanovky, ale toto nie - fakt sa neoplatí týmto zabíjať čas. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

To se jednoho rána (přesně v 03:13 ráno) po anime maratonu podíval někdo z okna a uviděl měsíc v úplňku (což nedává smysl, ale nebreč). A v tu chvíli, to bylo vše jasné. JAPONSKEJ BATMAN !!!!!! A jako, prvních 30 minut, not bad. Animace super, design japonskej super (hlavně joker) a celkově docela pohoda. A pak, pak se to solidně zesralo... Robotí hrady, zrady ve zradě při zradě, opice + netopýří konstrukty jsou jen špička ledovce. Batman je pořád ten starej batman (až na to, že ovládá batman jut-su), a to že má katanu, nic neznamená, pořád je to pussy. Škoda, mohlo to být fakt dobré, srážka batmanových ideálů s realitou feudálního Japonska mohla být sranda, takhle to byl jen super vypadající odvar. ()

Leptir23 

všechny recenze uživatele

Ninja Batman, nám v poslednej scéne ukázal aký mal vlastne celý film potenciál Vo filme Batman: Gotham by Gaslights všetko klapalo a malo šmrnc tej doby. Tu to však nefungovalo a to kvôli inej filmovej kultúre, a roztrieštenému konceptu. Úvod bol skvelý a bol som ochotný odpustiť aj prípadné nedostatky, ktoré plynú zo zahraničnej produkcie. Predsa len sa na postavy a grafiky od WB pozerá tak nejak lepšie. Animované DC majú aj tak svoje čaro ktoré nám v hraných filmoch chýba. Ako sa hovorí koniec dobrý všetko dobré, no vďaka potitulkovej scéne ani ten koniec nebol boh vie čo. Každopádne oceňujem vidieť aj príbehy, ktoré majú zvrat a aj napriek obohratému deju dokážu prísť s niečim novým ako je napr. postava Gorilla Grod. Za mňa solidných 65,9% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Po útoku na batmanov úkryt Bruceovi zmizne brada a Selina má zrazu krátke vlasy. (toi-toi)
  • Bojové scény byly točené s živými herci a poté předělány do filmu. (kellne)
  • Když Robin hraje na flétnu, tak hraje úvodní znělku z filmu Batman (1966). (kellne)

Reklama

Reklama