Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (26)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu veľmi pohodová vec. Bill Hader je ako Barry sympatický a jeho snaha o vymanenie sa zo zaužívaných zabijáckych koľají je prezentovaná v zaujímavom prostredí a obohnaná plejádou zaujímavých postavičiek. Má to vtip. Má to vážnejšie roviny a hrá to na takú ľudskejšiu tóninu, než by sa mohlo z plagátu alebo zápletky zdať. Uvidím ako to bude pokračovať ďalej, zatiaľ ale príjemne strávený čas. 1. séria - 70% ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý seriálový klenot. BARRY má skvělý humor, který je výborně namixovaný s temným melancholickým dramatem a thrillerem. Napínavý a dojemný scénář se zábavnými postavami (Čečenci) a silným finále, Bill Hader jako chladnokrevný zabiják i nejistý účastník kurzu herectví dle očekávání vynikající. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z hořké/černé/suché komedie přes existenciální drama do akčního filmu, a zase zpátky. A zas. A znova. Skoro v každé epizodě. Někomu tohle střídání žánrů nemusí sednout, já si ale v Barrym pomalu a jistě hledám to svoje, a baví mě to. Dexter byl možná první (a dramaturgicky přitom úplně jinde), je to ale současnost, na čem záleží! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna měla nejedno hluché místo a stálo ji to hvězdičku, ale mimo tyto momenty jsem se skvěle bavil, protože se tvůrcům seriálu podařilo propojit komediální část s tou dramatickou, Bill Hader byl jako Barry výborný a celý příběh na mě fungoval. Škoda, že se nepodařilo odstranit ta výše zmíněná hluchá místa, klidně bych první řadu i opětkoval. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po čtyřech letech sem se konečně dopracoval k Barrymu a je přesně takový jaký jsem doufal že bude.Správně vyvážený mix dramatu s trochu akce a místy skoro až absurdního (černého) humoru.Hader je sice znám hlavně ze SNL ale jinak moc příležitostí zazářit neměl a tak mu nezbylo nic jiného než si spolu vytvořit tuhle sérii a trefil to náramně...80% ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku povedená komedie o sériovém vrahovi, který - nevím proč - touží být hercem. Díky krátké stopáži jedné epizody vše skvěle a rychle utíká a člověk nemá čas se nudit. A Bill Hader je excelentní herec! 75% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nějak mě Barry nepřesvědčil. Samozřejmě vyrukoval s celou řadou slušně absurdních situací a černých vtípků na účet každodenního, resp. rodinného života citově strádajícího, nespolečenského nájemného vraha i zabijáků čečenské mafie, ale většinu postav vyjevil jako ubohé lůzry, v hereckém kroužku si léčící své komplexy méněcennosti. A jelikož se zdaleka nesnažil jen o bohapustou sitkomovou frašku a ve zvedajícím se závěru doručil i slušnou dávku akce, zvratů, emocí a dramatu, můj nezájem o (především "kladné") hrdiny se ukázal o to markantněji. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, jak Barry střídá žánr mezi komedií a akcí. Humor není vůbec tlačen na pilu ( ten suchý a černý humor je dobře vyvážený ) a mě tenhle styl fakt sednul. Ke konci série se musím přiznat..... oblíbil jsem si to. Bill Hader je skvělý a strašně mu žeru každou chvíli co je na scéně. Těším se na druhou sérii. 8/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když toto už před třemi lety vyšlo, zdálo se to jako něco lepšího. Zároveň však to bylo pominuto, protože už to byl několikátý seriál a nezdálo se to tak kvalitně. A člověk se pomalu nediví. První série se nese dost v gestech nějakých úvodů, postav, které jsou buď zbytečné nebo silně nepříjemné a v nějaké až trochu irelevantní seanci, která působí dost tupě. I tak seriál odsýpá a umí být vlastně i nečekaně vtipný. Trochu záhadou je ten humor v tom, kdy myslím, že druhá epizoda byla prdel od začátku do konce a poté se skrze díly na nějaký humor docela dlouho čeká. I tak se najdou i silné momenty z pozice režie a Hader je v roli nečekaně líbivý a příjemný. I tak je to osvěžující zážitek, který se s druhou sérií zdá být o to více dobrý a důležitý. Co člověka vede k tomu, zda série první samotná by měla nějaký smysl. To se ukáže. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barry začal jako seriál s chytrým černo satirickým humorem, který mi hodně sednul, ale poslední epizody se snažil zvážnět a to nedělalo dobrotu. Vzhledem k výrazně lepším ohlasům na pozdější série tomu dám ještě šanci. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is a mistake." "It is?" "It's always a mistake, we shouldn't do this." "Do what?" "Sleep with each other. I know it seems like we should, but trust me, I've been through this a million times and it's always a mess. So I just, I, I dont think we should. Even if we want to." "Yea... I wasn't thinking that." "Oh...c-cool. So, do you wanna come in, talk about why we shouldn't do it?" (...) Show, které jsem se několik let zpátky vyhnul (spíše čistě z časových důvodů, než, že by se mi nelíbila) a když jsem teď slyšel o tom, že končí a zrovna hledal, na co čumět, inu, načasování. Na první pohled působí 'Barry' (jak už se castingem Billa Hadera do hlavní role dá tušit) jako další gooffy záležitost, o dvojím životě hitmana/herce a samozřejmě má svoje silly momenty, ale tahle show hlavně skvěle balancuje drama, které jde do temných rozměrů úrovně až Breaking Bad / BCS (Lalo Salamanca), Ozark, aby pak přicházelo s absurdním černým humorem a komediálními postavami v závěsu. Řekl bych, že toho dolazování už tu vlastně není tolik a i v první sérii to chytá až dexterovský (a hlavně kvalitní a nenudící) rozjezd, v nuancích mi to připomíná všechny zmíněné show a to nejsou žádné béčkové počiny. Vcelku překvápko. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něžný zabiják, ve kterém zahoří láska k divadlu. Mix žánrů, kdy člověk vstřebává nějaký vtip a už se schyluje k něčemu temnému zní šíleně, ale funguje to skvěle. Srdcovka. 9.5/10 ()

Disease 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako černá komedie to teda moc nefunguje, i když ve druhé půlce jsem se i párkrát uchechtnul. Holt pitvořiví Čečenci už mi tak nějak nestačí, jako mi kdysi na základce stačil Louis de Funes. Ale dějová linka není tak špatná a dokázala (i díky krátké stopáži dílů) mě zaujmout. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barry je neomylně jistý ve své profesi, za to velmi nejistý ve své hlavní zálibě a svým způsobem i terapii. Obojí však platí pouze pro úvod série, která ještě balancuje na pomezí černé komedie a dramatu. Tohle balancování sice neskončí a je to tak velmi dobře, přesto příklon na vážnější stranu je po nájezdu na letadlo znatelný. Dál zůstávají komickými figurkami pouze Čečenci (a jim rodinu rozvracející Fuches) to však pouze tak, aby zbytek dění nijak neshazovali. Ten má hned několik vrcholů, stačí však připomenout famózní závěrečnou divadelní hru, která kvalitou předčí i "nutnou" chatu. Hlavní postavy jsou velmi dobře napsané (včetně dialogů!), mají vývoj, děj se k nim postupně vrací, rozvádí je. Do hloubky rozveden je však především Barry, nájemný vrah, kterému to polepšení přejete. Alespoň do určité doby. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Barry se nám tak nenápadně dostal do popředí, co se moderních seriálů týká. A to celkem nepozorovaně. Když jsem tedy u pár známých viděl, že seriál vychvalují, rozhodl jsem se, že mu dám šanci. Čekal jsem drsnou akci, kdy se bude hodně střílet a bude to dost vážný. Už 1. epizoda mě opět vyvedla z omylu. Seriál je spíše takovou komedií, která dobře kombinuje oba Barryho světy a i jak se postupně protínají. Té akce a "vážnosti" se tu také dočkáme, ale seriál je opravdu více odlehčený, než se na první dojem zdá. Opravdu doporučuju. Zatím skvělý objev, který pobaví, ale dokáže i šokovat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradny pocin par typkov znamych z SNL-brandze. Hader-ovi, ktoreho povazujem za hereckeho chameleona, padla i tato rola ko uliata. Root je cely cas ten ukecany marketingovy typek, co obstarava tu divacku atraktivnost, az tento ocakava, s akou blaznivinou vylezie. No a Sarah je zasa v roli premotivovanej a emocne fejkovej bloncky tiez autenticka. Bavil som sa. Odsypa to a celu seriu mozte pozriet na jeden sup. Odporucam. 68% Niektore casti si sice Berg s Haderom nenapisali az tak dobre, ale ako celok, moze byt. ()

NotLikeThis 

všechny recenze uživatele

Je tohle peak komediální kinematografie?! ROZHODNĚ ANO! Simplicita a zároveň komplexnost tohodle seriálu mne nepřestává udivovat. Panenko marja, co je tohle za tak neskutečné herecké výkony?! Je to tak dokonale zahrané, až to působí amatérsky? Nebo tak amatérsky až je to dokonalé?! Mnohdy často surreální a super-realistické zároveň. No a ten scénář, naprostý skvost! Barry je prostě velkej týpeček ()

Reklama

Reklama