Reklama

Reklama

Barry - Série 2 (2019) (série)


Ronny/Lily (S02E05)

(epizoda)
  • USA ronny/lily
Z natáčení  - Bill Hader, Alec Berg

VOD (1)

Obsahy(1)

Setkání, které Barry nemohl nikdy předvídat, má překvapivé následky. Chce se Sally začít znovu a ocitne se po boku lehkomyslné známosti jménem Taylor. (HBO Europe)

Videa (1)

Z natáčení  - Bill Hader, Alec Berg

Recenze (14)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tak mě nenapadá, k čemu tenhle bizarní styl humoru přirovnat. Nejblíž to má k Fargu, to se ale povětšinou drželo dost při zemi, kdežto tady se doslova skáče po stromech a střechách aut, přičemž celá epizoda je vlastně složená z jedné perfektně gradující sekvence. Je to bizarní, šokující, vtipný a dojemný zároveň. Hader s Barrym zkrátka trefil žánrovou mezeru a jen tak mimochodem vlastně stanovil laťku, kterou budou muset ostatní v budoucnu pokořovat. A ne, nebudou to mít ani trochu snadné. :) ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Situace, dialogy i cela akcni choreografie je neskonale vtipna, a pritom uchvatne (su)realna. Jestli serial neznate, tahle epizoda obstoji sama o sobe, nemusite chapat zadne souvislosti a jen si ji uzit, soucasne poslouzi jako nejlepsi pozvanka k celemu serialu ...Uz jen kvuli mym milovanym nuncakum, ktere si v jedne scene taky zahrajou, stoji zato videt, a nejen jednou ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na GoT, nejlepší bitevní scénu nabízí Barry. Navíc se odehrává za bílého dne, takže si její choreografii můžete náležitě vychutnat. Seriál posunující hranice (toho, kam až může hrdina zajít, aniž bychom jej zcela zavrhli) v téhle surreálné variaci na Kill Billa vykročil zcela mimo známý prostor (podobně jako Donald Glover v některých epizodách Atlanty) i mimo hlavní příběhovou linii (žádná Sally, žádný Cousineau). V zásadě jde ale o další ukázku toho, co tvůrci Barryho umí nejlíp - zrazovat divácká očekávání, zas a znovu vás nutit klást si otázku „WTF?“. Jeden by čekal, že úvodní syrová rvačka, snímaná v dlouhých vrstevnatých záběrech observačně nezaujatou kamerou (přičemž účastníci souboje občas zmizí z rámu, což je pro seriál držící si od postav střízlivý odstup příznačné), bude jen prologem k následujícímu ději. Namísto toho se na ni jako na sněhovou kouli bizarními způsoby nabalují další a další komplikace a celé je to neskutečně vtipné, napínavé i tísnivé (flashback z pouště a jeho variace v závěru). Dosavadní vrchol letošní seriálové sezóny. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá šílenost, která se řadí spolu s třetím dílem k tomu nejlepšímu, co nám tahle série (zatím) přinesla. Začíná to neúspěšným přemlouváním a končí v zabijačce, která je však mimořádně vtipná a osobitá a zároveň perfektně zapadá do příběhu. Bill Hader je seriálový bůh roku 2019. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama