Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 2
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Černá komedie Barry v hlavní roli s Billem Haderem pojednává o deprimovaném, podřadném nájemném zabijákovi ze Středozápadu (Hader v titulní roli), který během své vražedné mise v Los Angeles zcela propadne herectví. Fuches, který zařizuje Barryho zakázky, jej „pronajme“ velmi brutální čečenské mafii z Los Angeles, v jejímž čele stojí Goran Pazar a jeho pravá ruka NoHo Hank. Barryho “terčem” je začínající herec, který má poměr s Pazarovou manželkou. Barry sleduje svou oběť na lekci herectví, kterou vede oblíbený učitel a guru Gene Cousineau, kde je okamžitě okouzlen skupinkou herců - a především Sally. Barry chce mezi těmito nadějnými talenty začít nový život, ale jeho zločinecká minulost ho drží ve svých spárech. Dokáže najít mezi oběma světy rovnováhu? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (11)

Série 1 (2018) (S01) 

Líbí se mi, jak Barry střídá žánr mezi komedií a akcí. Humor není vůbec tlačen na pilu ( ten suchý a černý humor je dobře vyvážený ) a mě tenhle styl fakt sednul. Ke konci série se musím přiznat..... oblíbil jsem si to. Bill Hader je skvělý a strašně mu žeru každou chvíli co je na scéně. Těším se na druhou sérii. 8/10 ()

Série 2 (2019) (S02) 

Ve všech ohledech větší a lepší než první série. Více humoru, více akce.... a to hlavní, funguje to dokonale. Bill Hader je v hlavní roli boží a to stejný Sarah Goldberg. Pokud se vám líbila 1 série, u druhé budete nadšení. Už aby byla třetí řada! Can't wait! 9/10 ()

Síla odmítnutí (2019) (S02E02) 

Zatím se u vtipných scén bavím výrazně více než v první sérii. Barrymu se to pěkně komplikuje a nečekal jsem, že to tvůrci takhle rozjedou. No.... jsme zvědav co bude dál. ()

Minulost = přítomnost x budoucnost / včerejšek (2019) (S02E03) 

Pro mě zatím nejzábavnější díl. Dvakrát jsem dostal záchvat smíchu :-D. " Blbče! Jak si ho mohl minout? Neumím s tím střílet."......... " Mám jít do hotelu Johna Wicka s cedulí hledám pomoc? Máš svoje schopné chlapy. Bože, vždyť jsou na hovno! Zvlášť tenhle blbec! Jestli jsem já na hovno, tak ty si král hromady hoven! Ty zavři hubu." :-D ()

Ronny/Lily (2019) (S02E05) 

Geniálně vtipná epizoda. Ta malá holka byla.... děsivá :-D ()

Konkurz (2019) (S02E07) 

Excelentně vygradovaná epizoda :-o ()

berkman > block (2019) (S02E08) 

Neskutečný, neskutečný a ještě jednou neskutečný závěr 2 série. Na konci jsem ani nedýchal..... wow. Bill Hader je frajer. Jo a ta poslední scéna.... málem jsem vyletěl z okna. Tak moc jsem to prožíval, až jsem překvapený, jak moc. Obrovská natěšenost na 3 sérii..... tenhle seriál je peckovní! ()

710N (2022) (S03E06) 

Konečně seriál přepl do toho módu v jakém exceluje. Díky tomu miluju 2 sérii. Bill Hader zrežíroval tuhle epizodu a já nemám co vytknout. Jde znatelně cítit, že je na režii někdo jiný než Alec Berg. Akční honička ve stylu GTA byla super, několik geniálních momentů nemá chybu (Barry mluví nahlas v obchodě, rozhovor o novém seriálu Sally a boží znamení Fuchese, terapeut prodávající koblihy) a ten závěr po kterém nevydržím to čekání na další díl. Jo konečně se to rozjelo, tak jak jsem si přál. Od zbylých dvou dílů očekávám to stejný. :-) ()

Zbabělí sráči (2022) (S03E07) 

Sally fantastická (scéna ve výtahu), režie Billa Hadera znamenitá a to ticho před bouří je parádní. Vypadá to, že nás čeká finále seriálu, ale již je potvrzený, že se dočkáme 4 řady. Sakra po poslední scéně fakt nevydržím týden čekat na poslední díl. ()

Starting Now (2022) (S03E08) 

Ačkoliv to byl očekávaný konec, tak i tak je to skvělá tečka za touto sérií. Těším se co Bill Hader a spol. vymyslí ve 4 sérii. :-) ()

Dobré jídlo (2023) (S04E07) 

Prosím ať to finále příští týden stojí za to! ()

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama