Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V divadelních novinách vychází zdrcující text kritika Dráteníka. Ten tvrdě odsuzuje nejen novou hru, ale v článku se ptá, kam zmizel onen pověstný duch Dejvického divadla. Po představení Ucpanej systém jdou herci do divadelní kavárny, kde Neužil předčítá další úryvek z Dráteníkovy kritiky, ve které jednotlivé herce vůbec nešetří. V tom se za výlohou objeví mužská postava se zápisníkem v ruce, Čermák s Pleslem a Neužilem vyběhnou ven v domnění, že je to Dráteník. Ukáže se, že je to omyl a že se jedná o diváka, který si přišel pro autogram. Divadlem se postupně šíří podivný zápach. Měřičková svolává schůzi s celým souborem, aby společně zjistili, co je jeho příčinou. Čermák se rozhodne záhadu s nevysvětlitelným zápachem za každou cenu vypátrat. Nejdříve podezřívá Ivana Trojana, který si cosi velice tajuplného odnáší z ledničky. Ale když pátrá dále, tak se v podzemí divadla na chodbě nakloní nad kanalizační šachtu, posvítí dovnitř a je šokovaný. Na dně kanálu totiž objeví mrtvolu. Spolu s Trojanem se rozhodnou zjistit, o čí tělo se jedná, jak se tam ocitlo a kdo v tom má „namočené prsty“. Podezřelých je hned několik… (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt sračka.připomíná to home video, které si mohou promítat tak maximálně členové DD, jejich rodinní příslušníci a skalní fanoušci, pro běžného diváka je to nudné a nezábavné.Jeden, dva fórky v každém díle to prostě neutáhnou.Problém je, že oni už hrají úplně ve všem a člověk začíná na jejich "ksichty" dostávat alergii.Když už se nemluví sprostě, musí tam být alespoň smrad.je to škoda, mělo to určitě lepší potenciál.Jako nápad dobrý, provedení otřesné.Krobot už nemá absolutně žádnou soudnost.Někoho jeho neherectví možná baví, mně bohužel ne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím dost možná nejabsurdnější díl…..bohužel zároveň taky jeden z nejslabších. Duch Dejvického divadla, rozkládající se kritici, Pleslovy panáky…vždy potěší neherecký projev Miroslava Krobota. Na AIDS se předposlední epizoda nechytá, ale standard bez větších problémů drží. Teď už nezbývá, než poděkovat Milušce a čekat s jakou zkázou přijde finále. ()

Reklama

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DEJVICE DUCH PUCH VOD ROPUCH :-)))) Myslím, že tento seriál je přímo nutné vidět x krát. Není to na první shlédnutí. Na druhé už wow. Musíte nechat ducha DD vlézt do sebe a až se zabydlí tak po 3 shlédnutí tak si ho budete hýčkat SMRAD NESMRAD :-)) ŤUŤUŤUŇUŇUŇU :-)) Jsem z toho dojatej a škoda, že tu nemám taky nějakou podprsenku abych se do ní mohl vybrečet :-)) ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vykleštit. A pěkně pomalu." Mám lehký pocit, že seriál v těch posledních dvou epizodách lehce ztrácí tempo ale to mu neubírá na zábavnosti. A hlavně absurditě. Skalní fanynka Miluška, mrtvola v kanále, záhadně mlčící Krobot, ještě záhadnější Babčáková či duch ne nepodobný syrečku. Zkrátka seriál se blíží ke konci a vytahuje všechny trumfy. A mně se to líbí. Suma sumárum pomalejší ale s tím i absurdnější epizoda. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k estrádě. Zatímco v minulém díle se konečně řešila zkáza, tady už má navrch zase velmi volná skládanka divadelních střípků. Pro fandy ráj, ale jinak nevím, proč se seriál jmenuje Zkáza Dejvického divadla, když je to o té zkáze velmi okrajově. Spíš bych ho nazval Divadelní latina Dejvického divadla. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě je zmíněn seriál Rapl (od r. 2016). (Duoscop)

Reklama

Reklama