Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Audrey Bayerová dokončuje přípravy oslavy 60. narozenin svého manžela Grega – životního milníku, který se Greg zdráhá oslavovat - křehká fasáda jejich pokrokové multikulturní rodiny se začne bortit. Jejich syn Ramon pocházející z Kolumbie, který se právě zamiloval do baristy jménem Henry (Andy Bean), začne mít nevysvětlitelná a opakovaná setkání s čísly “11:11”. Duc, adoptivní syn z Vietnamu, si užívá plody lukrativní kariéry „motivačního kouče“, ale Audrey znepokojuje jeho celibát. Ashley, původem z Libérie, která provozuje úspěšné internetové stránky s módou, nachází stále více důvodů k tomu, aby udělala něco se svým manželstvím s Malcolmem. A sedmnáctiletá Kristen, která je z dětí nejmladší, je znechucená svým banálním životem, zvláště pak v porovnání s jejími exotičtějšími sourozenci. Po znepokojivém incidentu na narozeninové oslavě se Audrey s Gregem rozhodnou vzít Ramona k terapeutovi Dr. Faridu Shokraniovi, který je s chlapcem zcela nečekaně a nevysvětlitelně propojen. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Trochu Casual, trochu This Is Us, jenom zde malinko chybí esenciální existencialismus, kterým Ball prošpikoval každou vteřinu svého opusu magnum Six Feet Under. Je jasný, že slévání mozaiek osudů několika (v tomto případě asi 250) postav chce svůj čas, po prvním velmi nijakém díle se mi ale do dalšího vůbec nechce. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Som zmatena. Bud ma zaujima rodinne drama a tak su tie veci okolo prudko rusive, alebo ma zaujima hlavne to rusive, ktorym tom zacalo, a teda rodinka sa prilis roztahuje. Spolu mi to nefunguje, i ked kazde za seba moze byt zaujimave. Kazdopadne panoptikum postav, ake sa len tak nevidi. Mozno sa to priebehu cele nejak prepoji... uvidite. ()

radecacek 

všechny recenze uživatele

V celku bizarní směska, která asi bude sázet hlavně na herecké výkony. První díl byl dost průměr, ale ten konec mě navnadil na další části. Uvidíme. ()

rotel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som raz prvý, čo dal odpad, ale verím že nie posledný. A zároveň končím hneď po 1. časti. Nič pre mňa. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý počin, trochu jako This Is Us s dotykem Sense8. Akorát Allan už to s těmi drogami trochu přehání ;-) ()

derylla 

všechny recenze uživatele

Podle prvního dílu je to seriál o klasické rodinné vztahovce, kde se prolínají životní příběhy členů rodiny. A docela zajímavé příběhy... Od začátku mě to chytlo. Trochu panovačná černoška, adoptovaná a její tak též adoptovaný bratr, sám nevyrovnaný Vietnamec-terapeut, spolu šňupou koks (jako kdyby to v alespoň jedné americké publikaci šlo bez drog), další jejich adoptivní sourozenec, gay Kolumbijec, má halucinace a poslední, jediná biologická sedmnáctka, se v převleku za koně nechá odpanit pohledným neznámým modelem. Šedesátiletý otec, děkan, propadá depresím a udržovaná matka, bývalá terapeutka, má potřebu všechny ovládat. Ale začíná se ji to vymykat z rukou… zatím 5*, těším se na pokračování. ()

lineker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americká krása v seriálové podobě. Směska ras, osobností, sexuálních identit v rámci jedné rodiny. Do toho trochu toho nadpřirozena, které je spíš pouze start packem pro další vztahový vývoj postav. První díl mne bavil a navnadil. ()

Reklama

Reklama