Reklama

Reklama

Vánoce pod jednou střechou

(TV film)
  • USA Christmas Getaway
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Emory Blake cestuje po celém světě a píše o tom články do časopisů. Když se pár týdnů před Vánoci rozejde se svým přítelem, který by chtěl zakotvit ve vztahu s někým usedlejším, rozhodne se strávit tentokrát svátky o samotě v horách v Pine Grove a své editorce slíbí napsat článek o amerických Vánocích. Když do Pine Grove přijede, zjistí, že chatu omylem pronajali také Scottovi, který sem přijel se svou malou dcerkou Katy a čeká ještě příjezd své matky. Emory se po jistém váhání rozhodne ustoupit a chatu jim přenechat, ale odjezd překazí porucha jejího auta a posléze ještě sníh, který učiní silnici nesjízdnou. Emory se rychle sblíží s malou Katy a začne participovat na plnění úkolů z jejího seznamu. Jde jim to všem třem velice dobře dohromady, do doby než se objeví Alice, matka chlapce, se kterým chodí do školy Kate, a Emory se začne domnívat, že mezi ní a Scottem něco je... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Další průměrný vánoční film, s přiblblou zápletkou a svítivou výzdobou. Hlavní hrdinka mi moc nesedla, ale nic hrozného. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická vianočná romanťárna, veľa snehu, pohľadní herci. Ale amatérsky scenár zakladajúci sa na podsúvačných replikách typu: "Ja teraz s nikým nechodím" a k tomu otrepané scénky nedorozumenia, keď postava spoza rohu počuje cudzí rozhovor a zle si ho vysvetlí. A samozrejme všetko dopadne tak, ako si divák praje. Teda skôr diváčka, toto veľa chlapovi pozerať nebude. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tuhle vánoční sladkost bych si raději odpustila. Naprosto předvídatelný děj zavání od začátku až do konce těžkou nudou. A aby toho nebylo málo, tak jakoukoliv snahu o dobrý film permanentně shazuje prkenný herecký projev většiny osazenstva. (25%) ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Týmto vianočným vecičkám vždy dávam dve hviezdičky. Nalejem si vaječný koňak a zaspávam pri tom. Vždy sa mi to aj podarí, preto tieto filmy väčšinou dopozerám tak na štvrtý krát. Tento nebol výnimkou. Pekní ale nie príliš dobrí herci, krásne prostredie a príbeh o ktorom dopredu vieme ako dopadne. Áno, je to tak a prečo nie? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama