Reklama

Reklama

Vánoce pod jednou střechou

(TV film)
  • USA Christmas Getaway
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Emory Blake cestuje po celém světě a píše o tom články do časopisů. Když se pár týdnů před Vánoci rozejde se svým přítelem, který by chtěl zakotvit ve vztahu s někým usedlejším, rozhodne se strávit tentokrát svátky o samotě v horách v Pine Grove a své editorce slíbí napsat článek o amerických Vánocích. Když do Pine Grove přijede, zjistí, že chatu omylem pronajali také Scottovi, který sem přijel se svou malou dcerkou Katy a čeká ještě příjezd své matky. Emory se po jistém váhání rozhodne ustoupit a chatu jim přenechat, ale odjezd překazí porucha jejího auta a posléze ještě sníh, který učiní silnici nesjízdnou. Emory se rychle sblíží s malou Katy a začne participovat na plnění úkolů z jejího seznamu. Jde jim to všem třem velice dobře dohromady, do doby než se objeví Alice, matka chlapce, se kterým chodí do školy Kate, a Emory se začne domnívat, že mezi ní a Scottem něco je... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

angel74 

všechny recenze uživatele

Tuhle vánoční sladkost bych si raději odpustila. Naprosto předvídatelný děj zavání od začátku až do konce těžkou nudou. A aby toho nebylo málo, tak jakoukoliv snahu o dobrý film permanentně shazuje prkenný herecký projev většiny osazenstva. (25%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická vianočná romanťárna, veľa snehu, pohľadní herci. Ale amatérsky scenár zakladajúci sa na podsúvačných replikách typu: "Ja teraz s nikým nechodím" a k tomu otrepané scénky nedorozumenia, keď postava spoza rohu počuje cudzí rozhovor a zle si ho vysvetlí. A samozrejme všetko dopadne tak, ako si divák praje. Teda skôr diváčka, toto veľa chlapovi pozerať nebude. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Další průměrný vánoční film, s přiblblou zápletkou a svítivou výzdobou. Hlavní hrdinka mi moc nesedla, ale nic hrozného. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Sníh, vánoční atmosféra, sirotek a klasický omyl vedoucí k romantické zápletce. Možná to bylo sympatickým obsazením, ale vyšplhal jsem s hodnocením až na 3* ()

Stickler 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduše a stručně: Typické klišé romantického filmu s vánočním prostředím, nereálné situace, od samého počátku předvídatelný sled událostí.. Nuda pro muže i ženy, zajímavé možná pro osamělé snílky. ()

Rocky75 

všechny recenze uživatele

Kýčovitě barevná, nesmyslně idylická, zcela předvídatelná, často nelogická, americko-kanadská slátanina.... ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Týmto vianočným vecičkám vždy dávam dve hviezdičky. Nalejem si vaječný koňak a zaspávam pri tom. Vždy sa mi to aj podarí, preto tieto filmy väčšinou dopozerám tak na štvrtý krát. Tento nebol výnimkou. Pekní ale nie príliš dobrí herci, krásne prostredie a príbeh o ktorom dopredu vieme ako dopadne. Áno, je to tak a prečo nie? ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo. Príjemný Vianočný romantický film s peknou atmosférou. skôr by som dal 3,5, ale keďže je dosť podhodnotený, dávam 4 (sú tu o mnoho horšie filmy s výrazne lepším hodnotením). ()

Reklama

Reklama