Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth, Ruby a Annie čelí osobní a finanční krizi. Společně se rozhodnou postavit se v životě zase na nohy a vykrást místní obchod. (Netflix)

Recenze (5)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta k zločinu býva motivovaná niekedy ušľachtilými motívmi. Každú zo žien počínajúceho stredného veku trápia vlastné sociálno-rodinné problémy. jedna chce zaobstarať drahý liek pre dcéru, druhá potrebuje peniaz na právnika, ktorý by ma pomôcť pred ex, snažiacim sa získať do opatery dcéru, poukazom na neradostnú sociálnu situáciu matky, No a tretia potrebuje prachy na vysporiadanie sa s manželovou neverou. I rozhodnú sa vylúpiť miestny supermarket (v ktorom, mimochodom, jedna z nich pracuje ako pokladnícka za minimálnu mzdu). Aby získala každá z nich požadovaných desať tisíc dolárov. Lúpež sa podarí. No azda až priveľmi. Namiesto očakávanej a odhadovanej tržby, čosi vyše 30 tisíc, si v taškách odnesú vyše pol milióna. A na problémy je zarobené. Supermarket totiž slúži zločineckej bande ako práčka peňazí. A kovaní zločinci sa svojich prachov nemienia vzdať ľahko. Zábavný i dramatický vstup do seriálu, trefne ukazujúci sociálne problémy žien-matiek stredného veku, čo nevyhrali americký sen, ani zazobaného a vždy nápomocného muža. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Mám problém s hlavníma postavama. Zkrátka je mi sympatická jen jedna. :) Nejvíc mi nesedla nejmladší máma, nejsem si jistá, zda se přes ni přenesu. :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem se kvůli Christině Hendricks těšil na seriál až příliš. Hned úvodní momenty pilotní epizody mě trochu srovnaly, jedna ze tří hlavních hrdinek musí být pochopitelně černoška, dcera jiné musí být lesbička a muži jsou čiré zlo (až na černocha, pochopitelně). Takže až příliš mnoho klišé na celkem běžný příběh. Nebylo to špatné, ale tři hvězdičky stačily. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama