Reklama

Reklama

Hodný holky

(seriál)
  • USA Good Girls
Trailer
USA, (2018–2021), 35 h 28 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jenna Bans

Hrají:

Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Reno Wilson, Manny Montana, Matthew Lillard, David Hornsby, Kathleen Rose Perkins, Kingston Foster, Lidya Jewett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Tři mámy z předměstí zosnují loupež v místním obchodě, aby unikly finanční katastrofě a osamostatnily se – ovšem spolu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nemastný a neslaný sitcom, který jakou svou přednost využívá ústřední hereckou trojici. Ano, je radost se na ně dívat, ale diváka to do nekonečna bavit nebude. Škoda, že scénář úplně nezvládá držet napětí a svou nejlepší zápletkou, kterou je vykradení super marketu třemi maminami vlastně po 2 epizodách kompletně diskarduje. Retta je výborná, ale po pěti epizodách končím. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

U Good Girls mě zaujalo obsazení. Kočka Christina Hendricks a Mae Whitman z Parenthood a k tomu pár dalších známých tváří. Příběh, kde tři matky kvůli finanční tísni se rozhodnou dát na dráhu zločinu taky nevypadal marně. Ze seriálu jsem velice spokojený, matky jsou výborné, Rio je taky perfektní a krásně to obohacuje. Seriál mě bavil a tak prodloužení pro druhou sérii hodně potěšilo. 70% ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Absolutně boží. Jinak se to říct nedá. Přesně takový seriál tady chyběl. Skvěle napsané, zahrané, zrežírované. Všechny tři hlavní postavy jsou obsazené tak dokonale. Konečně mám dojem, že vidím v televizi normální ženské. Rio hraný Manny Montanou je gangster se zlatým srdcem a okamžitě jsem si ho zamilovala. Good Girls se dle popisu tváří jako komedie, ale je to mix krimi, drama a černého humoru a tohle všechno vytváří něco mezi oddychovkou a seriálem, který ze mě udělal závislou. 19 epizod jsem shlédla během 5 dní a okamžitě bych si to zopakovala znova. NBC si tenhle klenot nezaslouží. ()

JJ23 

všechny recenze uživatele

Mega seriál :) je to takový mashup Zoufalých manželek a Thelmy a Louise. Je to vtipné, přesto provokující o tom, jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste chránili svou rodinu. Je to docela síla jako dokážou tři ženy vymyslet jak se dostat z těžké životní situace. Super je, že každá je z jiného prostředí, takže vidíme během seriálu různé vtipné scény a situace :) Doporučuji si prohlédnout několik dílů a až potom si udělat svůj vlastní názor, každopádně za mě super! ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár dílů je úžasných, pak se tempo snižuje, protože do popředí se dostává sentiment, moralizování atd., což je docela škoda. Holky mohly klidně více tlačit na pilu. Každopádně je to 10 dílů skvělé zábavy a vyloženě se těším na druhou sérii. Chemie mezi hlavními třemi hrdinkami je dokonalá, zejména Retta dokáže už jen svým pohledem diváka rozesmát, zatímco Christina Hendricks umí zase ukázat, že když potřebuje, ví, jak být tou správnou b*tch. K tomu si přičtětě skvělý soundtrack. ()

Galerie (709)

Zajímavosti (1)

  • Když ženy poprvé vykrádají obchod, Annie (Mae Whitman) zakřičí: „Dobře, všichni zůstanou v klidu a nikdo nebude zraněn... Dámy a pánové, tohle je vloupání!“ Což se nápadně podobá prologu Hunny-Bunny a Pumpkin během vyloupení restaurace ve filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (Mani)

Reklama

Reklama