Reklama

Reklama

Až k tobě domů

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Kdo říká, že lidé v důchodu mají jen luštit křížovky a venčit načančané pudly? Někdy přijde chvíle, kdy není od věci objednat si příjemnou návštěvu až k sobě domů. Jen nezpanikařit, když je těch vzácných návštěv takhle při večeru nějak moc... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je filmařsky a řemeslně tak šedivé, až je to ubíjející i na těchle pár minutách, je tu sice snaha vytvořit pár jakože-uměleckejch záběrů (například snímání vodovodní kuchyňské baterie = art!), celé to působí hrozně strnule a sedělo by to leda tak (a tady bohužel nepáchám moc humoru) do polo-nekonečných odporností ala ordinace/cesty domů, kde je režisér jenom dalším řemeslníkem s významem osvětlovače. Děj je docela slušný, ale pointa není zrovna dobře vypracovaná, příště lépe, prosím, děkuji, od studentů z FAMO jsem totiž zvyklej na jinej standart. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Krátká scénka se třemi herci s vtipnou, leč očekávanou pointou. Nic víc nic míň. Někdo se pobaví, někdo se zaposlouchá. Taková filmová jednohubka. ()

Reklama

Reklama