Reklama

Reklama

Barrandovský Silvestr 2017

(pořad)
  • Česko Nekonečný Silvestr 2017

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované i v posledních minutách roku 2017 generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. (TV Barrandov)

Recenze (11)

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Sledováno s kamarády na Silvestra za stále silnější opilosti. Smála jsem se té absurditě, tomu soustředěnému namyšlenému a zaprděnému buranství. Falešná operní diva, lesklý kolotočář, vyděšená puberťačka, která by chtěla být jinde, rádoby moudří starci, kteří se chlubí svou tupostí. … A pak jsem se druhý den probudila. Stejně, jako po každé propité noci, mě polilo horko: „Bohové, opravdu se to stalo? Byla to skutečnost? Žiš, to je trapas!“ A stejně jako po každé propité noci na mě dolehla morální kocovina a držela se mě několik dní jako tísnivý stín. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Povídání pro seniory a milovníky nenáročné zábavy. Moderující Soukup, hudba z baru, Natálie Grossová, Ringo Čech, Radim Uzel, Honzík Musilů...no nekup to! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ale tak, nebuďme zase tolik nevděční. Copak bylo o tomto Silvestru na výběr? Na jednom programu přeMichalo-Davidováno (i když i zde měl svou inkarnaci), na druhém taky nic moc a na třetím akorát Harold a Kumar. A i když jsem nestačil zírat, jak ohavně zesměšnili Soudní síň (z toho jsem byl opravdu smutný), či úplně zničili už tak přehrané Nebezpečné vztahy, seance s Uzlem o vztahových záležitostech byly fajn k poslechu. Plus Soukupovo čtené přání do nového roku bylo taky fajn. Tak co? Aspoň ty dvě hvězdy přihodím. Snaha byla. Dávám volnou ruku dalším odpadům. ()

pestak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší silvestrovský počin a moderátor v dějinách televizní zábavy. Začínám pochybovat o duševním zdraví Jaromíra Soukupa. U stolu se sešli, hlavně příznivci Zemana, kteří se předháněli v nevkusu a trapnosti. Nejvíce mě štvali hláškami, odpudivý Ringo Čech a komunistická ikona populární hudby( Michal David), který lez a leze do řiti všem, kdo zaplatí včetně Andreje Babiše. Nezletilá, nejmladší dcera jednoho z největších podvodníků v politice (Stanislava Grosse) nebyla, také dobrá volba do debaty. Všude to stálo za nic, ale na Barrandově to bylo dno. ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

To byla ubohost, letošní silvestr na barrandově na ho*no! 4 hodiny keců u jednoho stolu, že Soukup neumí moderovat je evidentní, ale barrandov je jeho a on chce bejt v TV zkrátka pořád. Nutno zmínit i part: Nebezpečné vztahy vrchol trapnosti! - odpad! ()

max21 odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandovský Silvestr 2013,2014,2015,2016 - 4 hvězdy Barrandovský Silvestr 2017 to už je Bombasuper odpad . ()

Reklama

Reklama