Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Kriminální drama podle skutečných událostí, které sleduje vládu rodiny Rizzuto a jejích nástupců nad montrealským organizovaným zločinem. (Netflix)

Recenze (21)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

První série je lehce nadprůměrná gangsterka. Plusem je, že je natočeno podle skutečných událostí, kterých se celkem drží. Naopak ji tahá dolů slabé charisma hlavní postav. Kvalitní ságu ala Sopranos však čekat nelze. Druhá série se točí kolem postavy Declana. Ze skutečných událostí už čerpá povrchně a vyobrazení světa organizovaného zločinu je zde velmi naivní. Celkově 3,5* ()

Happens 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle já můžu. Krásná první série postavená na skutečném příběhu a mafiánské klasice, rozděl a panuj. Druhá série se rádo by sofistikovaností příběhu snaží dohnat nedostatek kvality v dějové lince, kdy postavy si nás už nemohou získat. I Declan, hlavní postava, je vzdálenější divákovi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Portrét vraha menom Vito Rizzuto, nič však, čo by som musel sledovať aj po prvej sérií. Tých mafiánskych historiek je veľmi veľa, je z čoho si vyberať a táto obstala tak priemerne. Svojím štýlom, riadením mafie z väzenia a ďalšími úskokmi sa podobá na Gomoru. Ale tá je zase o dve triedy vyššie atmosférou aj zvratmi. Za spomienku ale stojí Kim Coates, ktorý to tu herecky vynikajúco ťahá. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno na základě první série. Pokus o drsnou gansgsterku, která si bere od Sopránů i Scorseseho, ale nepřináší nic nového a vše známé zpracovává silně nezajímavou až amatérskou formou. Herci nepřesvědčiví. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové standardní mafiánské blbnutí se zkorumpovanými policajty, nespolehlivými spojenci, válkami mezi rodinami a s pnutím uvnitř té vlastní. Zpracováním a příběhem se seriál nijak zvlášť neliší od podobně laděných kousků, ale je to natočené poctivě a s láskou k žánru. Sedlo mi to i herecky a je mi záhadou, proč nemá LaPaglia těch bossů na kontě mnohem víc. 80% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jenom se nedejte nalákat, tak jako já, že to má něco kvalitativně společnýho s geniálním počinem The Sopranos. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě zdejší vysoké hodnocení této sračky. Asi se to vůbec netrefilo do mého vkusu. Přijde mi to, jako když jsme s klukama na základce v sobotu viděli film s Van Damem nebo Lundgredem a pak jsme další týden opakovali scény z filmu. Mysleli jsme si, jak jsme úžasní, ale v reálu to bylo trapný. No a stejně to mají tvůrci tohohle seriálu, když si nakoukali klasiky v žánru (Kmotr, Mafiáni, Sopranovi). 1. série ještě jakžtakž ujde, neboť vychází ze skutečných událostí. Ale slyšet každý díl, že měli všechno perfektně vybudovaný a pak se to posralo. Jenže následuje scéna, jak všechny postřílejí a je zase rok klid a prosperuje se. To se mi otevírala kudla v kapse. U 2. série jsem vydržel jen do půlky třetího dílu. Dál se to už nedalo sledovat. Nové postavy naprosto trapný. Alespoň jsem si dal znovu všechny díly Sopranovi. To je naprosto jiná liga. ()

Daddko 

všechny recenze uživatele

V priebehu pár dní som videl 2 krimi seriály: Reacher, ktorý som zaradil do odpadu https://www.csfd.cz/film/1113878-reacher/prehled/ a Bad Blood za 5* Pre mňa je podstatný rozdiel dej ktorý sa nikdy nemohol reálne odohrať a je to len oblbovanie diváka (to je odpad) a príbeh ktorý sa reálne stal či už podľa skutočných udalostí alebo  je vymyslený. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ničím nevybočující mafiánská jednohubka, které v první sérii na rozehrání velké ságy očividně chyběly peníze a tak se to ve druhé zkusilo komorněji. Kim Coates sice úplně nenadchne, přesto je jeho Declan tou vůbec nejzajímavější postavou. Ostatně, příliš konkurence tu není, snad pouze Val. Více u jednotlivých sérií. 70% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ke Kmotrovi to má daleko, ale ono to má daleko ke všem mafiánským filmům. Příjde mi to šité horkou jehlou a tudíž dost povrchní a plytké. 3* dávám jenom díky Antonymu a Kimovi, jinak by to nestálo za nic. Za mě 60% ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Totální pecka, stylovka, která mi trochu vůbec poprvé připomněla Kmotra..... Je to parádní a LaPaglia jako boss je ultra a hlavně Coates, to je level do světa Goodfellas........ 95% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mám rád gangsterky. Líbí se mi, jak se ti nenažraní šmejdi pusinkujou, přátelsky poplácávají a v příštím záběru se rozstřílí na cucky. Toho se v tomto seriálu dočkáme jen trochu, zkraje a zlehka. Ale první série budiž. Pomalé, vleče se to, občas dobré. Druhá série začne celkem nadějně, aby se vzápětí převtělila v rodinné vykecávací drámíčko, kde by akci ani Columbo nedohledal. Celkově jistě slušný a na poměry Netflusu nadprůměrný počin, ale chce to méně pocitů, děcek, hysterických bab, kecání a více akce a přímočarosti. (37%) ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Prva seria je old school mafiancina, bossovia/mafiani su skaredi a strasidelni, je citit napatie od zaciatku az do konca, zaroven je to putave a veris, ze to je podla skutocnych udalosti. Druha seria je o hodne ina a o hodne slabsia. Bossovia su skor smiesni, nez aby z nich siel strach alebo respekt. Samozrejme sa tam objavi talianska borka asi 30rocna, ktora vyzera akoby robila divadelne herectvo, len sa tam promenaduje v lodickach a tvari sa husto, ale cele to je nasilu, ziadne napatie, skor komedia. Koniec je potom narychlo zbuchany do asi 2 minut... skoda, ze neostali na vlne z prvej serie. ()

Reklama

Reklama