Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phila pronásleduje bolestná pravda, zatímco Carnival Row čelí odvetě za otřesné události v Pevnosti zmaru. (Prime Video)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, tak dobré jako předchozí epizoda, která se celá odehrávala v Row, ale pořád jde o vydatnou a zajímavou podívanou s příběhem, který odsýpá. Dynamiku ubírá krátký návrat k linii s beranem a blonckou, ale i ta je vcelku v pohodě. Byť bych čas s nimi, raději obětoval ve prospěch dění v Row ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Philo čelí následkům otřesu mozku, když se mu neustále zjevuje jeho druhé, mnohem krutější já. Či tomu tak není a jedná se o Sparase? Nikdo neví. Jeho nenáviděný kolega ho ušetří další nakládačky, avšak též ho požádá o spolupráci, pokud si i nadále nepřeje trpět v Pevnosti zmaru, kde skončil uvězněný a pod výslechem. Philo souhlasí. Vignett se mezitím schovává u Turmalin v domě po zesnulé vědmě, kde se jí náhle svěřuje s touhami po svobodě a skoncování se vzdorem. Přeje si s ní odletět, někam hodně daleko, kde mezi nimi nebude Philo a kde se jí bude moci znovu svěřit se svými city. Šokovanou Vignett však Turmalin chladně uklidní. Poté, co k nim přijdou členové Černých Vran na útěku, však náhle rychle otočí. Utečou spolu, či se ještě "staví" pro Phila? Ani to nikdo neví. Milworthy dostává nabídku na post vedoucího prozatimní vlády Bergu po smrti kancléře. Ač nesouhlasí, výhružky vzbouřeného vílího lidu ho uvedou do váhání. 90 procent. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suhlasim. Taktiez ma linia mix-race dvojice v "komunizme" nebavi. Inak zaujimalo ma, ktora herecka hrala priserku - Sparas-a v potociku z tejto epizody. Samozrejme nie v tej CGI-forme. :D Je nou Markéta Tannerová Šebesťáková (61r), ktora hrala v mnozstve znamych divadelnych suborov. Opat sla "noha z plynu". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama