Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo vyšetřuje vraždu záhadné víly. Tourmaline představuje Vignette v novém vílím spolku. Imogen se snaží Agrea vystrnadit ze sousedství. Jonah zmizí. (Prime Video)

Recenze (6)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Vignette i nadále slouží u Imogen a pomáhá jí se vším luxusem, jehož si může bohatá dívka dopřát. Jenomže její bratr, zcela zničen rozhazovačným chováním své sestry a neúspěchem ve své práci rozhodne se zbavit toho jediného, kdo jim ještě může pomáhat - jí. Nařkne ji z loupeže, aby poté víla odletěla ke své kamarádce do nevěstince. Tam se od ní dozví o spolku na hraně zákona, který krade, co se mu zlíbí. Vignett dostane jako zkoušku věrnosti za úkol ukrást policejní vlajku. Při činu ji přistihne Rycroft. Ten ji ale pustí, ač mezi nimi opět zablýsknou staré city. Samotný policejní komisař mezitím vyšetřuje další vraždu, tentokrát dříve známé vílí zpěvačky. 80 procent. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježiši, to je ale peklo! Pri tejto časti som takmer umrel od nudy. Pritom celé to nemuselo byť zlé, svet víl a ľudí je na prvý pohľad zaujímavý, ale v praxi je to strašná, preukrutná nezáživnosť s matnou vizuálnou stránkou, divnými trikmi, extra slabými postavami a čajovými dialógmi. Jediný bod, ku ktorému sa moje oči zúfalo otáčali, bol solídny Orlando Bloom. A ani on nebol bohviečo. Tu sa moja púť s Carnival Row navždy končí. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférou, prostředím a explicitními obrazy násilí, to občas připomíná slabší epizody Penny Dreadful, jen ta temná mystika a horor jsou nahrazeny fantasy. Přestože je složení postav vcelku pestré, svět barvitý a atraktivní, pořád něco chybí k tomu, abych byl nadšený. Ale jistý potenciál tady je. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O hrozbe na konci prveho dielu sme sa o moc viac nedozvedeli, zato vsak ostatne charaktery boli vykreslene podrobnejsie a i svet aristokratov a skryte pohnutky niektorych z nich. Moze byt, dycha to... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama