Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo se radí s Haruspicí a snaží se najít stopy vedoucí k vrahovi. Vignette se sbližuje se svou nově nalezenou rodinou. Po Jonahově návratu domů na něj rodiče mnohem více dohlížejí, zatímco v parlamentu udělá dojem nový hráč. Imogen uvádí Agrea do svých společenských kruhů. (Prime Video)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa nam v tomto dieli, ktory zanrovo asi najvernejsie vystihuje dramu, prijemne posunul. Uvod do "spolocnosti" si bohaty faun vysluzil a vyzera, ze surodenci su nateraz "za vodou". Zatial na politickom pozadi sa po odstraneni politickeho oponenta dostava odhodlana bojovnicka proti fae jeho dcera Sophie (aspon tak ma jej ohnivy prejav posobit). A komuze sa nezapaci viac, ako prave unesenemu synovi. ;) Hlavnou liniou je vsak postupne odkryvanie Rycroft-ovej minulosti, pocinajuc uvodnymi minutami v sirotcinci, az po nadherny melancholicky hudobny zaver podfarbeny spevom jeho matky. Hm...ako je s tym vsetkym prepojeny potulny umelec, ktoreho milacikovia nedopatrenim opustaju brehy ostrova....tot zahada...zatial. btw. spoznali ste v spravcovi sirotcinca herca, co hral warlocka, co uveznil Daeneris vo vezi s drakmi? ;) ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna peněz za společnost naštěstí nebyla tak trapná. Ale uvidíme. Hlavní náplní epizody je ale odhalení kdo jsou zavražděné osoby zač. Trochu mě to připomnělo odhalení původu Johna Snowa v GOT. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Philo dále pátrá po vrahovi dříve velmi známé zpěvačky, a nyní i ředitele sirotčince. Z původního policejního záměru Rycroft vytuší i silně osobní záměr, na nějž je až smutno myslet. Při návštěvě svého starého vychovatele v nalezinci zavzpomíná na svoji minulost, kdy jako malé dítě slýchával z otevřeného okna velmi kouzelnou a smutnou píseň. Nyní mu pomalu dochází, kým vlastně kdysi bývala známá vílí zpěvačka, jež dle jeho slov měla "uhrančivý" hlas. Když poslouchá fonografické válečky, krátce po setkání s jejím bývalým asistentem, dojde mu úplně vše. Když zpívala o ztraceném synovi, myslela jeho. Philo je jejím nešťastným dítětem, jemuž právě doktor coby jejípřítel ustřihnul křídla, aby přežil nesouhlasné pomluvání v republice. Vignett rozdává losy, a znovu se setká s Turmalin i Philem. K němu pronese jen pár chladných slov. Imogen jentaktak snese pomluvy na adresu Agrea. 95 procent. ()

Reklama

Reklama