Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Části skládačky začínají Philovi zapadat na místo. Vignette najde domov na místě, kde by to nečekala. Jonah vyplíží z domu, aby se podíval na někoho, koho by vidět neměl. Imogen a Agreus se spolu objeví na veřejnosti. (Prime Video)

Recenze (4)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Po dlouhém váhání se Philo konečně rozhodne svěřit své přítelkyni Mercedes se svým tajemstvím. Už víme, že jeho matkou byla tajemná vílí zpěvačka a všechny vraždy, jež nyní otřásají Bergem, spolu souvisí. A s ním též. Jenže Rycroft má smůlu. Vdova vše vyzradí policejnímu komisaři a ten zase Philovu šéfovi. Jelikož kříženci v žádném případě nesmějí zastávat pozici policisty, a jelikož nikdo na pověry o démonovi Asherovi nevěří, jediným možným vrahem tří nevinných může být pouze on. A proto ho po krátké chvíli dopadnou a uvězní. Vignett čeká podobný osud. Při procházce a rozdávání loterie spatří upoutávku na výstavu cenností z Temnonoci. Včetně tajemné knihovny, kterou po mnoho let střežila a při napadení Paktem zapečetila. Nic však nedokázalo zabránit, aby si ji Berg převezl po moři a nyní nezačal vystavovat lidem. Mladou vílí dívku to velmi vezme a stane se vůči všem nepříčetnou. Policejní orgán zasáhne i zde a Vignett zatkne. 95 procent. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, ked ako vytrcajuci z radu a odlisny zacnes na seba prilis upozornovat a vystrkovat rozky. A tak, trosku neuvazene a trochu pohlteni emociami sa nasa dvojka dostava za mreze. Dost ma vyrusilo par veci v linii s Vignette, ale chapem, ze to ma svoju nadvaznost. (nedalo sa s knizockou uletiet? predsa to je tak sikovna vila ;) ) Trocha slabsi diel pre mna zachranuje prave prachaty pan s kopytkami, Agreus, ktory patri urcite do trojky mojich najoblubenejsich charakterov napriec serialom. Hoci mam tusenie, kam to asi bude smerovat, napriek tomu ma tato dejova linia bavi..pripomina mi to grofa Monte Christo. ;) Zeby potulny umelec, bol len umelec? Vrazdiaci prizrak tentokrat okrem vizie moc priestoru nedostal. Ako vyplynulo uz v predoslom dieli, mladi politici si sadli a ohnivy politicky vystup mladej Sophie bol len pre efekt. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád nevím, co si o tomto seriálu myslet. Vcelku sympatická detektivka s nepříliš spletitými intrikami, odehrávající se ve fantaskním světě, občas křížená s poněkud moralistickými odkazy na nerovnoprávnost, vztahy mezi homosexuály apod. sračkami, kterými je teď severoamerická produkce zahlcena. Uvnitř toho všeho je tajemství, za vraždami stojí postava, která ještě nebyla odhalena, takže mám chuť se dodívat. Některé momenty jsou opravdu pěkné, jen je škoda, že se ubralo na syrovosti a víc se nevyužívá rating pro dospělé, ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama