Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo před ostatními detektivy zatajil důkazy. Je obviněn z toho, že má vraždy na svědomí sám, a skončí ve vězení. Tam se mu dostane nečekané pomoci od Vignette. Ezra je znepokojen Imogeniným vztahem s Agreem. Sophie nabízí Jonahovi dohodu. (Prime Video)

Recenze (2)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Město se začíná měnit, Kráska a zvíře už jsou v sobě. Doslova. Policajt je až moc upřímný to jej bude stát možná i život. A začíná povstání satyrů. Přes náboženskou sektu. Opět spojitost se Hrou o Trůny, kde byla ve městě také sekta. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Philo končí ve vazbě spolu s dalšími "stvůrami", které čekají na nespravedlivé rozsouzení vládou Burgské republiky. Mezi nimi všemi se nachází i Vignett, která se pomalu ale jistě přiklání zpět na stranu nyní již bývalého policejního inspektora, v němž začíná opět spatřovat dávno vyhaslé světlo jejího ztraceného zalíbení. Když se k sobě dostanou na vzdálenost mříže, začíná si uvědomovat, jak moc se od sebe vzdálili a jak strašně velkou chybu tím učinili. Jenomže Phila čeká realita. Doznal se ke svému smíšenému původu, a to i přes možnost popření tohoto faktu, a nyní ho čeká transport do domu, kde později narazí na Burgského kancléře. Vyvstává teorie, jestli on není jeho otcem, zatím však není zcela jistá. Imogen a Agree k sobě pocítí silnou vášeň, za níž může především dívčina touha zůstat po jeho boku i přes možnost navždy ho opustit. DOkonce i syn kancléře a dcera jeho zesnulého oponenta v poslanecké sněmovně k sobě pocítí lásku, ta ale spíše zatím působí jako čistě politická a ne příliš citově závazná. 90 procent. ()

Reklama

Reklama