Reklama

Reklama

Carnival Row

(seriál)
  • USA Carnival Row
Trailer 3
Drama / Krimi / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2019–2023), 16 h 28 min (Minutáž: 48–67 min)

Hudba:

Nathan Barr

Hrají:

Orlando Bloom, Cara Delevingne, Jared Harris, Indira Varma, Simon McBurney, David Gyasi, Scott Reid, Karla Crome, Mark Lewis Jones, Tamzin Merchant (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Neo-noir fantasy seriál. Na kontinentu zvaném Tirnanoc žily víly. V mnohém byly podobné lidem, ale měly křídla a uměly létat. Poté, co o jejich zemi svedly válku dvě mocné země, pokusila se většina z nich uprchnout do země, která válku prohrála - Republiky Burgue. V hlavním městě této země vykonávají s ostatními nelidskými rasami převážně podřadné práce, stále je to však lepší, než život v okupovaném světě. Jednou z těch, která prchá (a současně organizuje útěk ostatních), je Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Kdysi měla vztah s burgueským vojákem jménem Philo (Orlando Bloom). Domnívá se, že je mrtev, on však žije, je policistou a snaží se vyšetřit sérii krvavých vražd, které v hlavním městě kdosi páchá. (Jirka_Šč)

(více)

Recenze uživatele Colby Sawyer k tomuto seriálu (1)

Carnival Row (2019) 

Suma sumárum první série Carnival Row je nakonec velmi povedenou záležitostí. Seriálu nejvíce ubližuje jeho nevyvážené tempo, první dvě epizody se nic neděje, zatímco v posledních dvou je tolik kliček, zvratů a odhalení, že divák má pocit, jakoby viděl celou další sérii. Amazon na seriálu nešetřil a je to vidět, celý svět vypadá skvěle a hlavně stylově. Ústřední dvojice je sympatická a člověk jim nemá problém fandit. Možná by ještě pomohlo tolik nemixovat žánry a některým linkám dát větší smysl. Black Raven působí jako něco, co bylo v seriálu jen na vyplnění minutáže a linka pana Agreuse je sice zajímavá, ale děje se tak nějak mimo všechno ostatní, ale je možné, že S2 ji využije více. Každopádně jsem velmi spokojen, na Carnoval Row jsem se velmi těšil a jsem rád, že po první sérii můžu konstatovat: "Povedlo se to!" ()

Související novinky

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

26.04.2021

FAMUFEST a jeho 37. ročník již stojí za dveřmi a čekají, až je příští týden vpustí dovnitř. Od středy 28. dubna do neděle 2. května 2021 se v rámci festivalového dění můžete těšit nejen na nabitý… (více)

Reklama

Reklama