Reklama

Reklama

Kingsman: První mise

  • Velká Británie The King's Man (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (Falcon)

Recenze (485)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mám rád Matthew Vaughna a budu ho mít rád i dál. Ale prequel Kingsmanů moc rád mít nemůžu. Na jednu stranu musím pochválit akci, což ale nikoho a pochopitelně ani mě nemůže překvapit, Vaughn to má v ruce. A minimálně taneční bitka s Rasputinem je fakt hodná potlesku. Sto let starou minulost plnou gentlemanů, šílenců, srandovních aut a konce jedné historické éry se mu taky povedlo prodat. Jenže co dál? To právě moc nevím. Pořád to vypadá hezky, má to rychlé tempo a nenudil jsem se, ale to mi u Vaughna nestačí. Příběh překvapí maximálně využíváním absurdních zvratů, ale díky využití skutečných historických událostí se nedaří budovat napětí, protože – nepřekvapivě – se nakonec fakt povede zařídit, aby tu první světovou nevyhrálo Rakousko-Uhersko. Není to tedy moc napínavé, bohužel však ani vtipné nebo drzé jako první díl. Z Vaugnových snímků je První mise ten nejslabší. A především dost zbytečný. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Se šarmem, lehkostí a kreativitou sobě vlastní Matouš stále skvostně vyplňuje díru staré Brokolice, která netknutě zela prázdnotou poté, co bába z Bondáže udělala masturbační video pro starobince a pásové opary způsobující telenovelu. I tento koncert pro Ralfa a bandu houslí s vkusně ztřeštěnou alternativní konspirací vzniku První světové je parádně odsejpajícím a vtipným velkovýpravným akčňákem, plným svěžích a neotřelých nápadů a fantazie, který si dnešních pouhých 71% procent od zdejších nevkusných bukanýrů, artových rozumbradáčů, kvocientně strádajících hospodyněk a degenerativním konzumem vypláchlých, jednoduchých dětí rozhodně nezaslouží. Je to sice tak o šedý chlup z Barbařina ohanbí slabší než předchozí Královci, ovšem stále kreativní i exekuční nadstandard, dávající vzpomenout, že film nutně nemusí být z valné většiny jen lobotomizovaným digitálním mrdníkem či nástrojem účelového kokotporátního programování stáda k bolševicky kolektivnímu vědomí unifikovaně přežvykujícího spotřebitele a dokonale inkluzního, sterilního světoobčana bez páteře, osobnosti i kritického myšlení. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Kdyby všechny ty úžasný vizuální nápady, některé překvapivě vyřešené situace a sladce nadnesený humor byly obaleny něčím, čemu se říká smysluplný děj a ne z prdele vytažená, pokroucená alternativní realita jak z pera ožralého Vondrušky, vrněl bych si blahem. Dejte Vaughnovi příštího Bonda, opravdu, ten kluk na to má. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem si včera dával na HBO druhý díl, říkal jsem si "sakra pro já na ten třetí vůbec lezu", ale odpověď má geniální hlava vyprodukovala obratem "Matthew Vaughn" . Nebudu to napínat, líbilo se mě to víc než dvojka, ale méně jak jednička. Nevýraznější postavou je bezesporu Rasputin a jeho fight v baletním duchu je vrcholem celého bijáku. Má to ještě pár jiných origoš nápadů, které potěšily, ale tohle je pecka. Hodně jsem z toho cítil Bonda nemůžu si pomoc. Herci mě přišli takový jako zaprdlý až na Ralpha, ten má prakticky sólo. Teda pokud není ve scéně Lenin i když nevím jestli soudruzi zrovna zajásají. Vizuálně a režisérsky docela kvalita, scénář to trošku sráží, ale v rámci hesla "jdu do kina, dejte mě kýbl žrádla, cukr ve vodě, výbuchy a srandu" to je v pohodě. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Jsem vlastně trochu zklamaný. Jednotlivé sekvence (Rasputin, akce na frontě či finále) fungují skvěle a Vaughn zkrátka umí vyvolávat působivé obrazce v kombinaci s přesným střihem a zvukovým podkladem - ale jako celek to bohužel tentokrát nedrží tak úplně pohromadě a projekt působí mnohdy až překvapivě zmatečně a roztahaně. Jak kdyby i samotný tvůrce nevěděl, jak to celé chce korigovat. Ústřední linka mi nepřišla vůbec nosná (Harris Dickinson tu nemá vděčnou roli) a postrádal jsem nějaké přesvědčivější argumenty a obhajobu, proč tento prequel ze světa Kingsmanů vlastně existuje. Nemohu se ubránit dojmu, že Vaughn sice chce z jinak pojatých špiónů vytvořit masivní universe... ale tak nějak nevidí, že na to značka dost možná nemá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $100miliónov║ Tržby USA $37,124,248║ Tržby Celosvetovo $125,283,380▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Matthew Vaughn vie svoju predstavivosť vždy dosť popustiť na uzde a tu to dáva teda riadne, občas trefné, občas mierne prestrelené ale dobre, to je jeho prejav a prevažne mi to sedí. Herci skvelý, akcia namakaná, dejové hefty a zvrátenosti solí ako na bežiacom páse. Možno už nie tak pôsobivé ako jeho predošlé filmy ale stále je v ňom nejaká ta filmárska sviežosť.  /70%/ ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Potřetí a konečně trochu jinak. Zatímco dvojka představovala jen další nálož téhož a mytologii téhle odlehčené špionské franšízy kdovíjak inovativně neobohatila, třetí díl se vrací na samý začátek. Počátek 20. století možná pro dnešního diváka není tak atraktivní, ale Vaughn dobře zná své řemeslo, a tak období první světové války prodává velmi efektně. Ačkoli se však na origin kingsmanovské služby pěkně dívá, přece jen je znát, že kdyby tenhle výlet do alternativní historie nevznikl, asi nikomu by nechyběl. Vaughn se v některých scénách uchyluje k poměrně bizarním rozhodnutím, v součtu si však udržuje zábavnou hravost, kterou na jeho tvorbě máme tak rádi. Nadstandardní přehlídka knírů a historických nepřesností se v půlce dokonce uchýlí k hodně odvážnému scenáristickému rozhodnutí, vracející i třetí díl na pole známé z těch předchozích. Přehlídka záporáků počátku minulého století baví, ale pokud by se Vaughn už do budoucna věnoval něčemu jinému, rozhodně bych mu to nevyčítal. Více zde. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁM POVĚST MUŽE, KTERÝ SE NECHCCE DO NIČEHO VMĚŠOVAT, TAKŽE SE PAK MOHU MNOHEM SNÁZE A NEPOZOROVANĚ VMĚŠOVAT DO VŠEHO. TAK JAKO SLUŽEBNICTVO, KTERÉ SICE VIDÍŠ, ALE NEVMÍMÁŠ…“   Hodně vyprávění… Může to nudit, navíc když hnidopichové zjistěj, že jsou ohejbány historický souvislosti… Takže než dojde na šavlovačku v balalajkovým rytmu, asi si dovedu představit, že někdo chcípl nudou. Navíc když ten humor je takovej…. absurdní? Prostě je to taková krásně natočená píčovina. Chybí tomu i veskrze optimistickej duch, takže nedůtklivci si můžou připsat další tresnej bod! Ať už chcete (nebo ne), dostaneme se nakonec k závěrečný akci, která je dlouhá a stejná jako film – místy dobrá, místy blbá. Problém asi bude, že se to snaží bejt strašně chytrý – jenže koho kurva dneska zajímá Lenin (kdo z mladejch ho zná?). Kdo z nich ví něco o Mata Hari? Takže bych řekl, že Vaughn (tady) na tu chytrost dojíždí…             /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nikdy jsem neviděl film s Leninem. 2.) Přišel jsem o někoho v 1. světový….  ///  Thx za titule „Vojtěch Kostiha“ a „K4rm4d0n“                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I freaking loved it. Konečně jsem se k filmu dostal a po rozpačitých ohlasech musím říct, že já jsem absolutně spokojen a jen s menšími výhrady. První Kingsman je u mne v TOP 10 movies of all time, takže celou sérii pochopitelně miluji a je mi dost blízká a zasazení do první světové války byl skvělý nápad. Matthew Vaughn je režisér osobitého stylu a jeho hravá a kreativní režie mě neskutečně baví, rozhodně takovým směrem bych se vydával i já kdybych byl režisérem. Postavy zde sice nejsou tak sympatické jak v původních Kingsmanech Harris Dickinson není Taron Egerton a Ralp Fiennes není tak dobrý jak Colin Firth, ale s tím jsem se smířit dokázal. Vizuálně je film opět dohnán k technické dokonalosti a absolutní vytříbenosti, Vaughnova alternativní historie mě fascinovala ( i přes očividnou fikci, to působilo věrohodně a zábavně a camea známých historických postav byly boží). Na akci se musí čekat o něco déle, ale jakmile na ní dojde, tak si mě režisér opět omotal všemi prsty. Akce je vždy různorodá, skvěle natočená, šíleně stylová až luxusní a mám chuť si po zhlédnutí všechno zopakovat. Šílený tanec s Rasputinem, vyloženě lahůdkový boj na různé bojové zbraně v zákopech ( to jsem řval jak sviňa) jedna z mých nových oblíbených akčních scén a potom samozřejmě půl hodinové nařachané finále, které má úplně vše, co od pořádného finále očekávám. Trochu zamrzí, že se Vaughn krotil s Gore a humoru zde taktéž nepřidal příliš, ale docela to vynrahradil nekompromisním zvratem, který nečeká nikdo. Chválu si zaslouží i záporáci ( Rasputin to zahrál bravůrně) a celý špiónský příběh na pozadí 1.SV mi přišel velmi zábavný a důkladně propracovaný. Pár lidí si stěžuje na to jak je to pomalé, ale přišlo mi to svižnější a akčnější než celý Batman, takže za mne vysoká spokojenost, zvládl bych i 30 minut navíc. Příběh 4/5, Akce 5/5, Humor 3/5, Násilí 3/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 5/5, Atmosféra 4/5, Napětí 2/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 9/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako túto nudnú biedu a očividný prepadák mohol Vaughn normálne poslať do kín. Na toto mu fakt dali 1OO miliónov? Pri dvojitom atentáte som sa cítil ako keby som sledoval vystrihnuté sračkové scény na DVD. Dvojka ma bavila oveľa menej, ako jednotka. Na viacerých miestach bola prestrelená a to už je čo povedať, lebo prvý diel fakt nebol žiadnou serióznou drámou, všetky divnosti (alebo skoro všetky) v ňom však sedeli. V dvojke sedelo už len máločo a keď som vychádzal z kina, bol som zmätený a nie úplne uspokojený. No treba dodať, že oproti prequelu je dvojka gigantický zázrak. Prequel nielenže nie je temer vôbec zábavný, ale mám podozrenie, že taký ani nemal byť. Vypovedá o prvopočiatkoch „firmy“ Kingsman, o tom ako (a prečo a kým) bola založená a treba dodať, že okolnosti to boli vskutku tragické, avšak práve v tom drieme problém: s týmto filmom si skutočne žiadnu srandu neužijete. Dočkáte sa tragédií, svetovej vojny a aby toho nebolo málo, tak tiež úmrtia, ktoré možno ako ja aj vy budete čakať, ale napokon aj vy zostanete prekvapení z toho, za akých okolností k nemu došlo. Film má viac ako dve hodiny a až na jednu výnimku s tancujúcim (!) Rasputinom (Rhys Ifans bol úplne mimo už v Nothing Hill, ale aj tak ma zaskočilo, aký mimo je tu) obsahuje v podstate len jednu (!) poriadnu akčnú scénu - finále. No hoc som od neho čakal veľkolepú jazdu á la 10-minútová akčná bomba natočená na jeden záťah, napokon som sa so šokom nedočkal. To, že na konci absentuje najšťavnatejšia postava ani nebudem komentovať, proste zmizne bez slova z plátna, wtf. Ralph Fiennes (ktorý to aj produkoval) je pri všetkej úcte jedným z najhorších kastingových ťahov roka. Jediný, kto to tu aspoň trocha zachraňuje, je Djimon Hounsou, ale nedajte sa oklamať, je to len vedľajšia rola. Snímka sa nevie poriadne rozbehnúť. Ak sa aj na pár okamihov predsa len nejakým zázrakom rozbehne, následne okamžite na celé desiatky (!) minút zaspí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja fakt nevim, jak tohle hodnotit. Na jednu stranu super natoceny, paradni herci a skvela akce, na stranu druhou se tu jede na vazno a s predchozima Kingsmana to nema moc spolecnyho a ty akce by mohlo bejt o hodne vic. Zachranuje to dost neokoukany prostredi prvni svetovy, ale bohuzel zaporaci jsou tezce nevyuzity, skvelyho Rasputina si clovek nakonec moc neuzije a hlavni zaporak nakonec stoji za hovno. Takze pro me ve vysledku zklamani, protoze jsem proste cekal neco jinyho, Vaughn sice natocil kvalitni film, ale zabava se tak nejak vytratila a priste si zase radsi pustim jednicku. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Mám Vaughna rád, ale takhle ne. Atmosféru a kulisy první světové tu režisér vystihl celkem hezky. Akce je pak pochopitelně super a třeba noční scéna v zákopech je jedna z nejlepších, co kdy natočil. Jenomže zatímco vizuálními nápady Vaughn jako obvykle jenom hýří, příběh a dialogy tentokrát konkurují tomu nejhoršímu, co může popcornová tvorba nabídnout. V podstatě bych se nebál to přirovnat k poslednímu dílu Rychle a zběsile. Debilní dialogy, co tahají za uši a extrémní tlačení na pilu z hlediska citů a emocí – do takové míry, až je z toho medvědí služba – bych u Kingsmanů zrovna nečekal, korunu tomu pak nasadily námluvy s Rasputinem, které byly tak totálně bizarní a over-the-top sprosté, že jsem si nebyl jistý, jestli stále sleduju ten samý film. Zklamání je slabé slovo. Tohle byla čirá frustrace. Dejte mu komiks, gangsterku, cokoliv – momentálně totiž s Kingsmany akorát padá strmě dolů... 4/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhoduji se pouze tehdy, je-li můj břich plný nebo koule prázdné." S touto filozofií nemám problém. Rasputin s Leninem mě chvílemi dokonce bavili, ale to zklamání je obrovský. Kingsmany jsem měl prostě rád, ale teď už si tím nejsem tak jistej. Mám je totiž spojený s nečím jiným, než je slzopudná nuda plná logickejch nesmyslů a jeden snadno odhalitelnej padouch. Ono prostě 1+1 není 3,462, i když se to tak celou dobu tváří. Příště si hodně rozmyslím, jestli mám usednout ke Kulatýmu stolu. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najslabší Kingsmani a najslabší Vaughn. I naďalej síce exceluje v akcii a stále dokáže naaranžovať pôsobivú scénu, tentokrát ho však zrádza tonálne rozlietaný príbeh, ktorý až prekvapivo nešikovne osciluje medzi klasickými Kingsmanmi, rodinnou drámou a vojnovým filmom. Poriadne pritom nefunguje ani v jednej z polôh a vo výsledku mu chýba ako tradičná hravosť, tak i spád či zaujímavé postavy. Jedinou istotu zostáva iba nezlyhávajúci Ralph Fiennes, čo mi však príde trochu málo. Srdcová látka britského tvorcu sa tak začína javiť ako slepá ulička a ako jeho fanúšika ma to úprimne mrzí. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Zhruba někde u kvazisexuální scény Oněgina s Rasputinem jsem si řekla, že můj čas na této Zemi není nekonečný a že tohle nemám zapotřebí a že bude lepší si radši pustit nějaký jiný film, ale pak mi jakýsi hlásek do ucha zašeptal: "Ale hraje tam tvůj velký oblíbenec Daniel Brühl, dokoukej to do konce." A pak tam Brühl byl asi tak dvě vteřiny, takže mě hlásek pěkně zradil, ale na druhou stranu v druhé půlce už nebylo tolik cringe momentů, takže jsem ten film ve zdraví přežila. A co bych tak pochválila, než se pustím do reptání? Djimon Hounsou byl absolutně fantastický. Taneční souboj taky, ale čím vším jsme si museli projít, než na něj došlo, pane bože. Takový ten zrychlený záběr, jak se z krajiny zeleného venkova stane peklo na zemi - ten se mi moc moc líbil. Krátký výlet do zákopů a země nikoho - atmosferický jak sviň. Šla jsem si pak číst o bitvě na Sommě a teď je mi špatně. Ale problém tohohle Kingsmana je, že to není materiál pro celovečerní film, ale spíš na seriál. Je mi skoro žinantní mluvit o "příběhu", protože je to celé takové nesouvislé, nesourodé, epizodické, roztříštěné, nesoustředěné. Motivace "hlavního hrdiny" i "hlavního záporáka" jsou příliš slabé na to, aby jejich finální souboj něco znamenal (a ani není víc cool než souboje, které mu předcházely, což je vždycky velký špatný), a ve skutečnosti je stejně hlavním antagonistou válka samotná a motivací hlavního hrdiny je celou dobu zatáhnout do války ještě víc lidí, než kolik už do ní bylo zataženo, což je pěkně pokrytecký bizár. A pak je tam taky spousta hluchých míst: neustále stejné debaty syna s otcem, melancholické čučení na fotky a obrazy, oslava narozenin ve vlaku, plácání se po zádech, když ještě nebylo ničeho dosáhnuto, spousta nových začínání v pokročilé části stopáže... Jo a hudební motiv mi až podezřele moc připomínal The Ecstasy of Gold. Ve výsledku zábava trošku, problémů víc. - A teď jsem si vzpomněla ještě na jednu věc! Když už někdo udělá tu vědomou volbu, že svůj příběh zasadí do 1910s, tak by měl alespoň přibližně pracovat s možnostmi dané doby. Na mysli mám hlavně neustálé cestování/teleportování všech postav po celé Evropě a nejspíš i za Atlantik v případě některých z nich. Ve filmech zasazených do moderní doby dává smysl, že záporák sedí někde na ostrově v džungli a se svými spojenci si skajpuje a všichni ostatní v jednom kuse lítají soukromým tryskáčem, ale jak by si zdejší záporák mohl dovolit mít sídlo na odlehlé hoře někde ve Švýcarsku a zároveň být full time undercover rat? Přijde mi to jako velmi laciné vypravěčství takhle ignorovat čas a vzdálenosti a vůbec. --- SPOILER SPOILER SPOILER A ještě jeden dodatek, protože na to nemůžu přestat myslet: Nevadilo mi, že syn zemřel (i když to byl jeden z faktorů, které z toho dělají spíš seriál, než film, ale hodně mi vadilo, jakým způsobem zemřel. Mělo se to stát kvůli tomu výbuchu, co je hodil zpátky do zákopu, a ten špion s utrženou nohou měl přežít, předat vedení krabičku s lebkou, a pak se i přidat ke kulatému stolu. Protože tak, jak se to stalo ve filmu, to úplně zrušilo význam jeho heroického běhu zpět, podkopalo jeho rozhodnutí, na které by byl taťka pyšný, tedy raději zachraňovat životy, než je ničit, a obecně to tak nějak z té smrti udělalo šok jenom kvůli šoku místo něčeho organičtějšího, provázanějšího s celkem. --- A ještě ještě jeden dodatek, úplně jsem původně zapomněla zmínit to wtf glorifikování imperialismu, kdy nás film nutí oslavovat, truchlit za a fandit lidem, kteří aktivně provozovali koncentráky?! () (méně) (více)

choze 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsem zhltl s chutí, ale tady se docela nudil. Ralph Fiennes to slušně táhne, ale Eggsy s Harrym to minule a předminule táhli líp. Hrátky s historickými událostmi a postavami jsou na úrovni filmové Ligy výjimečných. Vedlejší postavy jednorozměrné, záporák tragicky nevýrazný, potenciálně zajímavé postavy (Mata Hari) a dobří herci (Daniel Bruhl!) okázale nevyužití. A po akční stránce je to nepříjemně dietní, byť Rasputinův tanec je fajn a finále taky. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Blockbuster o tom, co se dělo v alternativních stínech světové války je fajn nápad, to by se ten film ale nesměl zdlouhavě nimrat v otcovsko-synovských vztazích a zabít nejzajímavější postavu asi ve 40. minutě. Fiennes jako akční hrdina je totiž nečekaně ok, jeho konfrontace s ligou nepřátel je ale prostě trestuhodně zazděná, zvlášť když identita hlavního padoucha je nejhůř střežené tajemství celého filmu. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebyť post-covidového filmového sucha, k tretiemu Kingsmanovi sa pravdepodobne nedostanem. Matthew Vaughn má jedinečný štylistický rukopis, ktorý je pre mňa dosť často za hranicami vkusu, ale nedá sa mu zaprieť, že je na trhu nezameniteľný - a to je v dobe, keď už divák videl takmer všetko, veľmi silná vizitka. Film má pasáže, ktoré ma k vlastnému udiveniu veľmi bavili. Každopádne podobne, ako u prvých dvoch filmoch, ani tento tretí si nebudem mať potrebu pustiť znovu. Divná, štýlová jednorázová jazda. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tohle má od původních Kingsmanů hodně daleko. Velice mne proto překvapilo, že je zde zachován stejný režisér. Příběhově se jedná o naprosto prázdnou slátaninu, opírající se o historické milníky období první světové války. Přesto však důležíté části nedávají téměř žádný smysl, ať už dílo pojmu jakkoli. Hlavní postavy totiž nemají daleko od superhrdinů popírající všemožné zákony a vlastně ani průběh založený na historických událostech mne příliš neuspokojil. Jakožto největší a pravděpodobně jediný klad vidím ukázkově natočené akční scény, v čele se soubojem na nože v zákopech. To byl vskutku masterpiece. Naopak u bizardností typu milostného svádění Rasputina jsem si nebyl jist, zda ještě stále sleduji ten samý film. Podobně divné momenty a nuda bohužel převažují a můj názor nevylepšilo ani vcelku zdařené finále. Uděluji tedy vcelku silné dvě hvězdy. Ačkoli jsem tři hvězdy zvažoval, jsem touto blbostí příliš znechucen a hlavně se to příliš vzdálilo od toho co jsem tolik zbožňoval! 50% PS: Můj pohled mohla mírně zkreslit únava, ale spokojený bych nebyl v žádném případě. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tu Vaughnovu přehnanou péči o značku Kingsman. Nedostali jí ani X-Meni ani Kick Ass, kteří by si jí zasloužili mnohem více. Nicméně je tu alespoň několik nezapomenutelných scén, které sice nedokáží ospravedlnit existenci tohoto filmu, ale jsou kouzelně hravé. Zbytek se topí v nudné dialogové vatě. Snad teď Vaughna nenapadne točit trojku ze současnosti a dvojku z minulosti. Stačilo! Děkuji. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama