Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krimi z filmografie Kidmanky nejsou tím nejlepším, na co můžeme v její kariéře natrefit. Ale čistě jako surová kriminálka je Ničitelka samozřejmě ucházející. Už Tajemství jejich očí sice dalo tušit, že někdo formátu Kidmanky krimi jednoduše nepotřebuje, ale budiž. Aby se stala ikonou a zároveň household name v tom nejširším slova smyslu, musí sem tam zvolnit a pokrýt doslova každý žánr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Destroyer se sice může pochlubit skvělým hereckým výkonem Nicole Kidman, nicméně ten zbytek zas tak velká sláva bohužel není. Snímek je totiž až neuvěřitelně šablonovitý, má velmi chabý scénář, který je navíc naroubován na neúměrně dlouhé stopáži. Ve finále tedy dostanete velmi průměrný, místy až podprůměrný počin, který ani výborný ústřední herecký výkon vážně nezachrání. Škoda. „I didn't want you to be like me. I'm mad, I'm still fucking mad, it's burned a circuit in my brain.“ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kidmanka je skvělá, o tom žádná, ale čeho je moc, toho je příliš. Tím, že prakticky neslezla ze záběru, filmu spíš uškodilo a z jejích strhaných rysů na mě postupně začala padat únava, na které si své odvedlo i vláčné tempo. Je velká škoda, že Kusama prakticky rezignuje na vedlejší postavy. Oni tu jsou, ale v jejich případě se nedá mluvit ani o náznaku nějaké vedlejší linky, která by se sem docela hodila. Dvojnásob to platí o hlavním záporákovi, který se tu vlastně jen mihne. Lehce nadprůměrná rutina. 60% ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se o nedělním večeru podívám na pěknou babu, ale ouvej, baba to sice byla, ale o kráse nemohlo být ani řeči. To, co ji potkalo, ji poznamenalo i fyzicky, a tomu se nelze divit. Já moc nemám ráda příběhy, ve kterých už není moc co změnit a hlavní postava se potácí ode zdi ke zdi, zabředává do čím dál tím větších s***ek a potápí se hloub a hloub do svých depresí. Tady však pro mě napětí fungovalo, odhalení a závěr postupovaly sice pomalu, ale udržovaly mě v pohotovosti, že jsem od filmu ani na chvilku nedokázala odejít. Myslím, že to rozhodně není špatný příběh, ale ten hluboký smutek z něj, ta bezmoc, ta ve mně zůstane. Vidět už ho znovu nechci. Takový mix Bodu zlomu a Zrůdy. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ponurá atmosféra je ze začátku docela fajn, jenže po chvíli začnou častý dlouhý záběry na ztrápenej obličej Nicole Kidman dost nudit a tempo vyprávění se s blížícím se koncem spíš zpomaluje než zrychluje. Postupem času jsem se nudil natolik, že mi vlastně bylo uplně jedno, jak film skončí, ale hlavní pro mě bylo, aby už skončil. Takovej diváckej nezájem je asi uplně to nejhorší, co se může tvůrcům stát. Škoda, s výrazně kratší stopáží, svižnějšim tempem vyprávění bez pokusů o art a větší porcí akce (banka nebyla vůbec špatná) mohla vzniknout hodně zajímavá žánrovka se skvělou Nicole Kidman, která v takhle pojatym bijáku nemá moc co hrát. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama