Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (CinemArt)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Nieco ako Final Destination, akurat to nie je vobec gory. Klasicke klise. Slusne na zabitie casu. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevim co všichni proti tomu maj... Ale mě to NEVADILO. Dobrej horor, z par dobryma lekačkama... Tedy až na ten sebezapudchovej konec... I povedena storka z novou originalní zapletkou. Za ty prachy... Slušná písnička. Nevim co vam na tom vadí"lo? 8)

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

není to zdaleka jedinej film, který má v češtině jiný název než originál.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Tak žeprej film o hovně. Asi ho s radostí vynechám!

BlackHood

BlackHood (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak to se dá říct skoro o všem, kdybych neznal Star Wars, tak si tipnu, že to bude akční sci-fi, nebo o nedávném hororu 1922 bych si taky tipnul, že se bude odehrávat v roce 1922. Docela úsměvné.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

BlackHood

BlackHood (hodnocení, recenze)

Kudly4

To, že je to remake, soudíš jenom podle názvu? To tím pádem můžou být desítky dalších filmů, jen napiš do čsfd vyhledávání "truth or dare" Třeba tohle považuješ taky za remake, když to má v názvu Truth or Dare?

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Kudly4

Ne vážně to není remake, a už se přestaň ztrapňovat.... S tím filmem, to nemá vůbec nic společnýho.

na příspěvěk reagoval Kudly4

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Docela úsměvné, že zahlédnu mezi novými filmy něco s názvem Vadí nevadí a hned, aniž bych o tom cokoliv věděl, viděl, slyšel, tak jsem si tipnul, že to bude určitě nějaký horor, kde se bude při téhle hře umírat. A fakt že jo. Pokud je film předvídatelný už jenom názvem, jaký pak může být samotný obsah?

na příspěvěk reagoval BlackHood

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

To bude ale chujovina.Nejvíc mě dostávaj ty úsměvy od ucha k uchu.To má bejt jako strašidelný nebo jak to mám chápat.Nehorázná trapárna pro puberťáky.

na příspěvěk reagoval BlackHood

BlackHood

BlackHood (hodnocení, recenze)

Bude to typická teen kravina, typiji tak 45%. Podle traileru to však musí každému dojít, proto nechápu, proč na to pak půjdou lidi do kina a budou v komentářích psát "No to byla zase blbost, přesně jak jsem čekal..." Já na to do kina třeba půjdu, protože se u toho dokážu skvěle odreagovat, film mi rychle uteče a to je nejdůležitější. Rozhodně mi to příjde lepší a hororovější než nudný The Killing of a sacred Deer.

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Kudly4

Ve Filmu z roku 2012. Typek muci a postupne zabiji lidi sedici v kruhu. V tomhle postupne umiraj ve stylu nezvratny osud a je to ducharina (v kruhu jsou asi jen nekolik minut), v puvodnim filmu zadny nadprirozeno neni jen tam typek zabiiji lidi. Takze muzes mi roct co maji ty dva fillmu spolecnyho krome nazvu? 

na příspěvěk reagoval BlackHood

Uživatel Kudly4 smazal svůj příspěvek.

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

vááážně ?? :O to je divnýýýýýýýýýýýýý  a proč je u obou filmů téma hra "vadí - nevadí" ? ty brďóóóóó  asi to fakt bude remakéééééé

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Sylviiii

Uživatel Kudly4 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Už se těším, až se teenageri budou zběsile bát při "Vadí Nevadí", že je sežere jakýsi bubák, popřípadně jestli je Osud dosud nedostane. Protože jestli takové filmové šity (Bye Bye Man) někomu sedí na míru, tak jsou to děcka z druhého stupně, který ještě nerozenaj "naprosto reálnou městkou  legendu" a nudný běžný život, kde na strašáka těžko narazíš. A díky nim to samozdřejmě vydělá haldy peněz Blumě.

standakras

standakras (hodnocení, recenze)

Z tohohle by mohla být celkem povedená filmová série: Kámen, nůžky, papír, Panna nebo orel. Jediné co mi na tom traileru nesedí je název, mělo by se to jmenovat: "Trollface the movie"

Reklama

Reklama