Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 2

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (98)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zas si niekto dal trochu viac bieleho, pohladkal si kozy a povedal si, že prečo by žena nemohla natočiť o žena ďalší špionážny thriler? A jak to dopadlo? Zmes nudy, chabej a neuveritelnej akcie, nesympatická marha a Law, ktorý to zobral kvôli splátkam hypotéky. Chudáci teroristi a tajné služby, keď ich vedia vyliskať novinári a feťácke kurvy. 1 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Blake Lively by mala určite opustiť čierny účes, inak ju Reynolds rýchlo opustí a ten je na nejaký ten rozvod už zvyknutý. V tomto filme o pomste jednej ženy za smrť svojich blízkych som veľa nečakal. Predsa len takáto pomsta sa skôr očakáva od Brucea Willisa alebo Mela Gibsona. Ale sme v novej dobe, takže nie je problém, keď sú pomstiteľkami aj vychrtlé žienky a ide im to veľmi dobre. Napriek vyše dvom hodinám tohto filmu to celkom rýchlo utečie, pozitívom je hudba, ktorá dobre stupňuje jednotlivé scény ale výrazným negatívom je kamera, ktorá sa triasla ako huspenina. ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že roztřesená kamera už vyšla z módy, tak asi ne. Celkově po řemeslné stránce je to dost hrůza, světla, střih, kamera. Základní myšlenka je zajímavá a měla by potenciál i na nějakou delší řadu. Scenář už ale tak úplně nevyšel Bohužel se utápí v neustále se opakujících iritujícícch flashbacích, které mají nakonec stopáž na půlku filmu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V žiadnom prípade sa nedá povedať, že Blake Lively by sa nesnažila. Jej odhodlanie je vidieť aj na „telesnej premene“ a to, že sa nebojí obetovať aj svoje telesné zdravie. Ale viac-menej to je všetko, čo sa týka pozitív. Samotný scenár neobsahuje žiadne nečakané zvraty a operuje kúskami z iných známych príbehov. Má niekoľko deravých a nevypracovaných častí (ako sa vlastne Stephanie dostala do bordelu?). Čo sa týka akčných scén, tak tie sú B-ové s pomalšou dynamikou. Nečakajte nejaké surové a „detailne“ vypracované scény – tu aspoň sa tvorcovia zostali na zemi a pochopili, že z fyzicky oslabenej žene len tak po niekoľkotýždňovom „výcviku“ sa nestane stroj smrti. (Cením si, že B. Lively má podobnosť s Nikitou len vizuálne.) J. Law v roli mentora menej výrazný, ako by sme očakávali. Podobné veci sa dajú povedať aj o záporákovi. Záver, ktorý v úvodzovkách v prezentovanej forme „nevedie nikam“. Osobne si myslím, že z daného filmu, aj vďaka zaujímavému hereckému obsadeniu, sa dalo vyťažiť viac. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Slabota, slabota. Těšil jsem se na něco podobného, co jsem dostal v roce 2010 s Jolie a jejím "Slanečkem", akorát v lepším obalu (Blake je pro mě rozhodně větší šťabajzna). Ale teda takovou nudu jsem vážně nečekal. Navíc Blake po většinu filmu má sestřih na kluka (fuj) a ještě vypadá hrozně. Akce dost mizerná a příběh je blbej až na půdu. Akorát to Skotsko je opravdu nádherný - škoda jen, že ho tam není víc. Suma sumárum - zabitej čas. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama