Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 2

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (98)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou herci, kteří ustrnu v jedné poloze (ne nutně špatné) a tu pak aplikují do jakéhokoliv filmu, v němž hrajou. Lively byla v každém filmu, co jsem s ní viděl pokaždé jiná (a popravdě, kdyby nebyla napsána v titulcích a neměla tu výraznou pihu na obličeji, ani bych ji tady nepoznal. Klad. Ač je nutná jistá zkratkovitost, neudělali z její postavy nemilosrdnou drsnou vražedkyni, která se neohlíží a jde "přes mrtvoly". Klad. Hezké prostředí. Klad. Hudba. Klad. I v akčních scénách pomalejší tempo. Klad. Ani ve svém žánru to není žádné veledílo, ale koukalo se na to fajn. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Unylá rádoby akční záležitost, v níž sledujeme zanedbanou Blake Lively jakožto stroj na zabíjení na cestě za pomstou. Námět snímku The Rhytm Section zněl jako další povedená akční jednohubka, nicméně samotné zpracování hodně pokulhává. Je to dáno zejména podivnou kamerou, střihem a scénářem, který prostě nemá na to, aby udržel Vaši pozornost po celých 109 minut. Ve finále zde tedy stojí za zmínku pouze zajímavý výcvik od mentora s mimikrami Jude Lawa a nádherné reálie Skotska. Ale to je na nějaký alespoň průměrný divácký zážitek vážně hodně málo. Škoda. „Kaif was the target... everyone else was collateral damage they needed to show that Reformers could be got to anywhere.“ ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že roztřesená kamera už vyšla z módy, tak asi ne. Celkově po řemeslné stránce je to dost hrůza, světla, střih, kamera. Základní myšlenka je zajímavá a měla by potenciál i na nějakou delší řadu. Scenář už ale tak úplně nevyšel Bohužel se utápí v neustále se opakujících iritujícícch flashbacích, které mají nakonec stopáž na půlku filmu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dlho to malo nakročené na vyššie hodnotenie. Rytmické striedanie príťažlivých prostredí v sekciách, najkrajšie bolo samozrejme v škótskej puste, ale tvorcovia vedeli, ako namotať diváka aj inde. Keď Tanger, tak poriadna naháňačka, len škoda, že strelci síce strieľajú do Blakeinho auta, ale nerozbijú sa ani okná, o zranení nemôže byť ani reč. Prichádzajú aj zvraty, ktoré vlastne pri tak priamočiarom dielku nie sú ani potrebné, ale vôbec to nevadí. Len škoda, že záverečné desiatky minút pôsobia tak trochu ako z rýchlika a keby sme tu mali dve hodinky a záverečné sekvencie boli dlhšie, mohla tu byť hustá osemdesiatka. Určite lepšie ako mdlá Ava, tam tie tri hviezdy znamenali 50%, tu je to 70%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zas si niekto dal trochu viac bieleho, pohladkal si kozy a povedal si, že prečo by žena nemohla natočiť o žena ďalší špionážny thriler? A jak to dopadlo? Zmes nudy, chabej a neuveritelnej akcie, nesympatická marha a Law, ktorý to zobral kvôli splátkam hypotéky. Chudáci teroristi a tajné služby, keď ich vedia vyliskať novinári a feťácke kurvy. 1 z 5 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama