Reklama

Reklama

Bobovy burgery ve filmu

  • USA The Bob's Burgers Movie (více)
Trailer 1

Táto animovaná hudobná komédia a mysteriózne dobrodružstvo vychádza z dlhoročného seriálu, ktorý získal cenu Emmy®. Príbeh sa začína, keď prasknuté vodovodné potrubie vytvorí priamo pred domom Bob's Burgers obrovskú dieru, ktorá na neurčito zablokuje vchod a zničí Belcherovcom plány na úspešné leto. Zatiaľ čo Bob a Linda sa snažia udržať podnik nad vodou, deti sa pokúšajú vyriešiť záhadu, ktorá by mohla zachrániť ich rodinnú reštauráciu. Ako nebezpečenstvo narastá, títo smoliari si navzájom pomáhajú nájsť nádej a bojujú o návrat za pult, kam patria. Niektoré sekvencie blikajúcich svetiel alebo vzory môžu mať vplyv na divákov citlivých na svetlo. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

departed 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že vybrali vcelku dobrou zápletku pro podobný typ animovaného celovečeráku, respektive to jak s ní naložili. A jelikož mají Bobovy burgery svůj specifický humor, celý děj se dokázal utáhnout na správně načasovaných vtipech, dobrým spádu, kterému též pomáhaly hudební čísla a dokonce i editingu jako takovýmu - některý záběry působily správně filmově (a byly určitě i odkazy na klasický kulty), možná až moc dobře na animák s takhle jednoduchou stylizací. Náhodou dobrá jednohubka, která dobře zpříjemnila večer. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neznám seriál, takže asi nebylo úplně moudré jít rovnou do filmu kde neznám postavy atd., nicméně sem to chtěl vyzkoušet s tím, že mě to třeba dát chuť se do něj pustit. Nedalo. podle většiny reakcí bude seriál nejspíš lepší s funkčnějším humorem, ale v tomhle případě na mě nezafungovalo vůbec nic a nebavilo mě to prakticky od samého začátku...40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se mohu považovat za fanouška samotného seriálů, ale v případě celovečerního filmu bych si představoval v burgeru trochu víc omáčky. Samozřejmě to tam je. Hranolková poetika, osobitý styl, černý humor, vtipné dialogy, postavy, které máte rádi a od kterých už víte, co čekat…nic nechybí. Stejnak se ale nemohu zbavit dojmu, že šlo jenom o delší epizodu. A na závěr trochu fantazírování. Víte o té obrovské díře před Bobovým fast-foodem? Tak si na jejím dně představte bránu do další galaxie nebo dejme tomu útočiště jiné formy života. Tak takhle nějak bych to asi viděl já, mít na starosti scénář. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Na seriál se aktivně dívám spíš ze setrvačnosti, než že by mě tak bavil, nelze mu však upřít, že na rozdíl od novodobých zombie Simpsonů a až na výjimky vyčpělého Family Guye, má v sobě Bob's Burgers stále hromadu energie a vznik filmu, který poslouží jako fanservis a zároveň potenciálně naláká nové diváky, dává smysl. Výsledkem je bohužel spíš lehce nadprůměrná dlouhá epizoda, která kromě markantně kvalitnější animace nenabízí nic, u čeho bych si jako divák řekl, že to za to stálo. Muzikálové vložky se těžce nepovedly (byly až otravné na poslech) a druhý akt se táhl jak slimák. Bezprostředně po skončení mi času stráveného s rodinkou Belcherových líto nebylo, ale to jen proto, že tvůrcům tu možnost seriál zfilmovat přeji. Pro nahodilého diváka je to o ničem. Simpsonovi ve filmu byl film, toto působí spíš jak o něco vymakanější speciál. 50% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mám z toho pocit jako bych právě viděl něco, co je jen delší epizoda seriálu. Bohužel se díky tomu rozmělňuje humor, který tam je, ale mohlo ho klidně být i víc. Příběhově je to klasika, která ale drží kvalitu dílů seriálu, každé z Belcherovic dětí dostalo samostatnou lekci (a my se dozvěděli o původu čapky Louise!) a vzato kolem a kolem film zahřeje u srdce. Písničkově to u mě celkově selhává. Vím moc dobře, že BB umějí kvalitní písně (aktuální top bych asi řekl The Bleaken is Coming, The Right Number of Boys a Stayin' Up Till Midnight), tak jsem je čekal kvalitu i zde. Bohužel písně jsem téměř ihned po konci filmu zapomněl (napadá mě pouze Lucky Ducks). Co neselhává je však vizuální stránka věci - zde je rozpočet skutečně dobře vidět (no pun intended), ať už se jedná o scény plné pastelových barev a všelijakých detailů, kreativní úhly "kamery" nebo animace postav (znovu na paměti vyvstane Lucky Ducks nebo také závěrečné titulky). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje krátkou potitulkovou filmovou scénu. (Rominator)

Reklama

Reklama