Reklama

Reklama

Tajný život psů II

(seriál)
  • Velká Británie Secret Life of Dogs (více)
Velká Británie, 2017, 3x51 min

Režie:

Tom Peppiatt

Kamera:

Brendan McGinty

Hudba:

Brollyman

Hrají:

Martin Clunes (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Psi se nám prý podobají mnohem víc, než jsme si kdy byli ochotni připustit. Představíme vám psy tak, jak jste je dosud neznali... Psi jsou oddaní, zábavní, skvělí společníci a milují nás bezpodmínečně. Není divu, že je pes považován za nejlepšího přítele člověka. Ale přece jen, vždyť je to potomek divokých predátorů. Jak může spát s námi v posteli? Za odpovědí na tuto otázku budeme cestovat po celém světě. Seznámíme se s neobyčejnými příběhy i posledními vědeckými studiemi, které objasňují, jak se stali našimi nejbližšími společníky, nepřekonatelnými pomocníky a důvěryhodnými členy rodiny. Pouto spojující lidi a psy platí napříč všemi rasami. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Spousty věcí jsem o psech nevěděl. Líbí se mi i zobrazení psů napříč kontinenty i kulturami. A samozřejmě lze jen kladně hodnotit ukázka psích záchranářů, kteří své páníčky svým páníčkům pomohli nebo dosud pomáhají. Je úžasné, jak inteligentní a dokonalé psí plemeno je a je dobře, že nějaký kvalitní dokument na to konečně poukázal nejen z lidského, ale i vědeckého hlediska. Komentář Petra Rychlého jsem hodnotil už u úvodní části, ale zopakuju, že je to jen třešnička navíc. Výborně se k tomuto typu dokumentu hodí. ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nadherná podívaná na všetko, čo možno ešte nikto z nás o psoch nevedel. Klobúk dolu a obrovský potlesk za famózny výsledok... ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Havkaci dostali prijemny trojobal, nakukol som pod prvy, uspesne. Vela zauimavosti, , na ktore som uz sice vlastne prisiel davnejsie, ale i vdaka prijemnemu vizualu milo prichadzam odznova. Priame a strucne. Nielen pre milovnikov. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Pokud vám nestačil stejnojmenný dokumentární film z roku 2013, směle se pusťte do třídílného pokračování oslavy nejdokonalejší zvířecí rasy ;). Mě zaujala například informace, že psi jako jediní domácí mazlíčci zvládli složitý myšlenkový proces - vylučovací metodu při hledání předmětů. Poučné, milé. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama