Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V malém poklidném městečku Djupelv panují dlouhé a temné zimy. Zdejší obyvatelé se navzájem dobře znají a jejich životy pozvolna plynou stejně jako proud v nedaleké řece. Každodenní rutinu naruší šokující událost, když dívka Sami objeví na břehu řeky tělo mladého chlapce. Místní policista Thomas Lønnhøiden se rozhodne případ vyšetřit navzdory důrazným varováním svých nadřízených. Krátce poté zmizí dívka, která našla mrtvé tělo. Postup vyšetřování naznačuje, že mohla být zavražděna během cvičení armád NATO v blízkých horách. Thomas pokračuje v pátrání, které ho donutí nahlížet na místní komunitu zcela jiným způsobem. Proč jeho nadřízení nechtějí znát pravdu? Proč se obyvatelé bojí mluvit o minulosti? A co se skrývá tam nahoře v horách? (Voyo)

(více)

Recenze (4)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

Malá, pokojná dedina Djupelv pri ruských hraniciach..jedného dňa nájde dievčatko v rieke telo chlapca..miestny policajný dôstojník Thomas Lønnhøiden sa rozhodol vyšetriť túto záležitosť a to napriek silným varovaniam od svojich nadriadených..následne na to dievča zmizne..vyšetrovanie ukazuje na to, že bola zavraždená počas zimných cvičení NATO..Thomas pokračuje vo vyšetrovaní a to ho núti nazerať sa na komunitu malých miest v novom svetle..prečo jeho nadriadení nechcú poznať pravdu..? prečo obyvatelia chránia minulosť..? čo je skryté v horách, tu blízko hraníc s Ruskom..? (przez braci z Polski) ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Pro severské kriminálky mám slabost, ale tohle bylo poněkud nevyrovnané, zmatené a pouze naznačující cestu, kterou se tvůrci seriálu na konec stejně obávali jít. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Po "šokujícím" prvním dílu se to neskutečně táhne a přišlo mi to hodně na sílu ve snaze udržet nějakou atmosféru a napětí. Zajímavé z dnešního pohledu je prolínání s Ruskem, ale jako celek mě to nebavilo. ()

Reklama

Reklama