Reklama

Reklama

My Little Pony: Kouzelný film

(TV film)
  • USA My Little Pony Equestria Girls: Movie Magic

Obsahy(1)

V tomto speciálu jsou dívky z Equestrie pozvány k natáčeční filmu Daring Do. Ale ve filmovém studiu se brzy objeví tajemství, když zmizí několik důležitých rekvizit. (TV Minimax)

Recenze (2)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Co nového, Scooby-Doo? Ne vážně. Z nějakého důvodu mi Movie Magic (odmítám cokoliv, co je spojené s poníky, překládat do češtiny), hrozně připomněl Scoobyho. Nikdo se mi ale nemůže divit. Skupina mladých studentů zde řeší záhadu bojkotu natáčení, pes je tu v podobě Spika, na konci přijde „šokující" odhalení před všemi zúčastněnými a nechybí ani rekapitulace, jak a proč to ten „padouch" udělal. No jestli se zde tvůrci neispirovali Záhadami s.r.o., tak nevím. Chybí mi tu už jen ona závěrečná věta: „A také by mi to prošlo nebýt vás, všetečných děcek!" Teď ale k samotnému zhodnocení. Koncept zápletky sice není nic nového, ale mě osobně nikdy neomrzel. Od začátku mi sice bylo jasné, kdo je pachatel, ale ani to neubralo na kouzle. Nebyla tu žádná výraznější skladba, na druhou stranu ale hudba skvěle celý filmeček doprovázela. Bylo zde jak několik popkulturních odkazů, tak i odkazy na původní seriál, Friendship is Magic. Filmu nechybí ani svižnost, které je zapříčiněna převážně jeho délkou, a díky tomu nezačíná být nudný. Ve výsledku se jedná příjemný speciál, který ve mně vyvolal velkou dávku nostalgických vzpomínek. Pro mě je hodnocení jasné. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Druhý špeciál k sérii Equestria Girls je o niečo lepší ako ten prvý. Movie Magic ponúka aspoň ľahkú detektívnu zápletku a aj keď je to stále strašne detinské, dá sa na to v pohode pozrieť. Každopádne u mňa stále priemer. 50 % ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama