Reklama

Reklama

Návrat Gremlinů

(festivalový název)
  • USA Gremlins: Recall
Horor / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2017, 11 min

Obsahy(1)

Lovec mogwaiov sa zastaví na večeru v miestnom bare. Kvôli zvedavosti mladej dievčiny sa príšerky z jeho nákladiaku dostanú na slobodu a začnú pustošiť všetko, čo im stojí v ceste. (Marceloo)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele

"To je tvoje auto?!" Nič extra. Krátkometrážny úlet, ktorý sa slabý rozpočet snaží maskovať tým, že Gremlinov vidíme nečasto a skôr v náznakoch (šuchotanie vianočného stromčeka, tiene), než naplno, v plnej ich kráse resp. "kráse". Skôr alebo neskôr ich však režisér musí ukázať. A keď sa to stane, nie je to vizuálne žiadny zázrak. Gremlini proste patria na veľké kinoplátno. Alebo aspoň na  videokazety. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Lovec mogwaiov sa zastaví na večeru v miestnom bare. Kvôli zvedavosti mladej dievčiny sa príšerky z jeho nákladiaku dostanú na slobodu a začnú pustošiť všetko, čo im stojí v ceste. - Milujem sériu Gremlins a tento fanúšikovský film velmi príjemne skráti čakanie na trojku, ktorá by v najbližších rokoch mala vzniknúť. Za mňa osobne ide o najlepší fanmade horor, ktorý som videl, pretože všetko tu funguje špičkovo. Vydarená atmosféra, nádherné praktické efekty a staré známe nezbedné potvory, ktoré robia riadny bordel. Herci prekvapivo slušní a vôbec sa tu neobjavili kostrbaté amatérske dialógy, ako to u tohto typu filmov býva. Technicky je to tiež spracované vynikajúco, či už ide o hudbu alebo parádnu prácu s kamerou a lokáciami. Ako predkrm pred dvoma filmami, ktoré si tradične pozriem o dva týždne, mi to chutilo perfektne. + herečka z Gremlins 2: The New Batch ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je super že si na Gremliny někdo znovu vzpomněl, přecejen se jedná o Vánoční klasiku a kdyby vzniknul regulérní celovečerák asi bychom se nezlobili. Kraťas toho spíše jen tak zlehka navnadí chystanou zápletkou. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I já patřím k těm divákům, pro které jsou Gremlins velice solidní podívanou a každoročně si je alespoň jednou pouštím znovu. Proto jsem rád, že ještě dnes se najdou fandové, kteří dokáží natočit slušný krátkometrážní snímek, který obě filmům rozhodně ostudu neudělal a už se nemůžu dočkat, až skutečně vyjde trojka. Po technické stránce to bylo zvládnuté hodně slušně, jen mě trošku zamrzelo, že jsme se nedočkali více „škodolibých kousků“ zákeřných potvůrek. Určitě se na to podívejte - chybu rozhodně neuděláte!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ešte trochu snehu, viacej spielbergovčiny a menej kingovštiny a mali by sme tu snímeček hodný celovečernej podoby, ako ďalšie spracovanie populárnych ,,hajzlíkov,,. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dáti 4, ale za ten závěr a hudbu alá synthwave, tu 5. dám. Jak mogwai tak i druhé stádium se dosti povedlo i za to palce nahoru. Potěší samoz. období Vánoc (jak jinak:) a zmíňka o jistém městečku ve kterém se odehrává 1. ;-) Chci pokr. A se stopáží 10 minut, už se jinak pracuje než s poloviční dobou, jako u příbuzného kousku s Critters. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Pobavilo. Původní Gremlins mám hodně rád a tento kraťas mě donutil si je zase po dlouhé době pustit. Natož, že jde o amatérskou tvorbu, tak je to docela slušné a klidně bych si dal pokračování. S titulky k vidění zde. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Gremlins dávam jednu naviac lebo po dlhom čase som bol milo prekvapený nostalgiou a hneď si idem dať repete oboch filmov. ()

Reklama

Reklama