Reklama

Reklama

Senke nad Balkanom - Season 2

(série)
Srbsko / Rusko / Bosna a Hercegovina / Makedonie, (2019–2020), 10 h 59 min (Minutáž: 60–90 min)

Epizody(10)

Recenze (3)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„KRÁL ODMÍTNE UZNAT SOVĚTSKÝ SVAZ. VÍM, ŽE JE TO ČASTNÉ, ALE KRÁLI I NÁM TO PŘINESE NOVÉ NEPŘÁTELE…“ ///    Tentokrát je to kapku (asoň ze začátku) složitější. Mele se tady heroin, záhadný vraždy a politika. Samozřejmě je jasný, že nakonec to spolu všechno nějak bude souviset… Taková „První republika“. Ovšem bez romantickejch příkras, s krví a sexem. Zajímavě odvyprávěnej kus balkánský historie.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hlásím se k Ustašovcům. 2.) Chcu se dozvědět něco o počátcích heroinu na Balkáně.  /// Thx za titule „selma55 a Tomáš“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akonáhle sa krimi seriál, akéhokoľvek rázu tématicky zvrtne na drogovú tematiku, tak môj interes rapídne klesá ku dnu. Po 5 epizóde ma to nakomplet prestalo baviť, i keď z prvej série, si určité prvky, ktoré mu zaručili kvalitu, ponechal. Ostala špina, politika, intrigy aj nejaká tá vražda, ktorá v úvode dostatočne navnadila. No potom sa to ako uvádzam v úvode zvrhlo na problematiku, ktorá ma nakomplet irituje. Vytratila sa priorita mystiky i tajomna kultu, čo je pre mňa doslova a do písmena samovražda. Neviem akým smerom sa to uberalo ďalej, no už ma to skrátka nebavilo .. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé sérii se musíte připravit na více postav a na první tři díly se opravdu dívat bez vyrušování, neboť politikaření se nese v základech věcí příštích a snaží se semlít i naše dva inspektory. Složitá situace na Balkáně, do které se míchá nově vzniklá velmoc, Sovětský svaz. Mafiánské intriky, láska i zklamání mezi občas nějakou mrtvolu. Dobří herci, exteriéry a samozřejmě songy s jejich texty. Otevřený konec a Bjelogrličův slib, že se bude natáčet třetí řada ()

Reklama

Reklama