Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úplatky, korunní svědkové, tajné služby i miliardové částky na zahraničních kontech. Největší španělská korupční aféra 90. let a příběh muže, který oklamal celé Španělsko. Když v 90. letech prasklo na vysoce postaveného politika Luise Roldána, že si podvody přišel na v přepočtu více než 10 milionů euro, začíná se rozjíždět vysoká hra mezi tajnými službami a jedním odvážným mužem, bývalým agentem Francisco Paesou. Uprostřed fingovaných i pravých útěků, převodů a praní peněz či dohod s policií není jasné, kdo na jaké straně stojí a čí zájmy sleduje. Nebezpečná hra kočky s myší, nebo dokonalý zločin? (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (6)

Disease 

všechny recenze uživatele

Bylo to náročné na pozornost a prvních 10 minut jsem si dal hned znovu, abych se zorientoval v postavách, ale v pohodě. Prostřední část byla trochu nudnější, jinak bych dal i 4*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Člověk musí dávat velký pozor, aby se v tom všem zorientoval a vzhledem k tomu, že film občas přepne do uspávacího tempa, měl jsem s tím celkem problém. Ale nakonec se z toho vyklubal celkem solidní mix podvodnického a špionážního žánru s chytře překombinovanou zápletkou bez černobílých postav a charakteristických klišé. Mínusem je, že i přes veškerou snahu jsem v tom na konci neměl pořád tak úplně jasno a nejspíš by neškodilo něco si i daném případu nastudovat. 70% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na politický thriller treba mať asi náladu a asi aj vedomosti o čom to tam točia. Neznalec španielskej modernej histórie sa tu určite stratí. Príliš veľa mien a príliš veľa postáv, príbehy nejak nezapadajú do seba a človek sa stráca v tom, o čo vlastne ide. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75% ... Miestami možno trošku príliš prekombinované ale inak veľmi príjemne pozerateľný film o podvodníkoch, kde by každý chcel podraziť každého, no všetkým sa to podariť nemôže. ()

Galerie (18)

Související novinky

Začínají 24. Dny evropského filmu

Začínají 24. Dny evropského filmu

01.04.2017

24. Dny evropského filmu proběhnou v Praze 6. - 13. 4. (kina Lucerna, Světozor, Royal a Kino Pilotů) a v Brně 14. - 17. 4. (kino Scala). Jejich ozvěny se pak budou konat v Boskovicích (18. - 20. 4.),… (více)

Reklama

Reklama