Reklama

Reklama

K čertu!

(amatérský film)
  • Slovensko Do čerta!
Trailer

Obsahy(1)

Každý rok byl vyslán na svět jeden z čertů, aby se v doprovodu svatého Mikuláše a anděla zúčastnil tradiční pochůzky. Zpět do pekla se ale za neznámých okolností už nikdy žádný nevrátil. Lucifer je proto tentokrát nucen vsadit kartu na svého posledního čerta, Edu. (jiri.cesak)

Recenze (5)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jako jo, jasný. Vlastní svět, který je lehce parodie na naše pohádkové sféry a pověry, ale ta forma sama o sobě docela tahá za koule. Nejdřív se to zdá jako klasická pohádka, pak se spadne do parodie a pak je to nakonec spíše pro dospělé, ale s dost primitivním a divným humorem. Cíleně myšleno i na pokračování. Což nemusí být špatně, ale film vlastně člověku nic nedá. Nepobaví, nemá začátek, prostředek ani konec a nic se tam vlastně nestane. Hezky natočené, ale nulově zajímavé. ()

rybicka11 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film opravdu parádní. Nemyslím tím jen vizuální stránku, ale hlavně příběh, který má hlavu a patu. Jen mě mrzí, že jsem se nedozvěděl, proč se ti čerti vlastně nemohli dostat zpět do toho pekla. Jinak paráda. ()

KlaraVankova 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála amatérských filmů, který má nějakou opravdovou pointu. Snaha bavit diváka se vám také daří. Chválím. Jen tak dál. ()

Reklama

Reklama