Reklama

Reklama

Adam: The Mirror

Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi
Kanada, 2017, 7 min

Recenze (10)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Druhý díl robotické animované postapokalypsy je docela fajn, nicméně ve výsledku slouží jen k tomu, aby nějak spojil tajuplnou jedničku a doslova šokující trojku. Jde mu to, ale to, co přijde v další části, všechno trumfuje. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* pro lidi odkojené počítačovými hrami má tato krátkometrážní postapokaliptická sci-fi trilogie (1, 2 a 3.díl) asi nějakou cenu. Pro mě osobně to žádnou extra hloubku nemělo a ani žádné překvapení nakonec se nekonalo, i když hutná atmosféra slibovala nějaké zajímavé vyústění. Animace je opravdu velmi dobrá, ale to je tak všechno, co bych mohl pochválit. Ještě, že to bylo tak krátké. Jinak jednotlivé epizodky nemá cenu samostatně sledovat, tak výsledná známka je jedna pro celek. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Takže to vezmeme postupně, ať nezapomenu, i věci, který tady provozní nevedou: Špatný prezident. Oba piďi příběhy vážně dobrý. Jenom mám trochu obavy, že jednu dobu to tam fakt takhle vypadalo. Adam 1: První díl téhle minitrilogie. Jako moc fajn úvod. Kam dojdou? Proč tam půjdou? A co ten aktuální Adam 2, k němuž to všechno píšu?: Tak tohle mě poměrně dost bavilo. Už se tak zhruba ví, o co jde. Tak snad s tím v třetí části dostatečně naloží  :) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Druhá část navazuje přímo na tu první a nenabízí toho po příběhový stránce zase tolik, kromě toho přemostění z nicneříkající jedničky ale staví aspoň základní kámen toho světa. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Dystopicka robotí scifi. Tohle je ve skutečnosti episoda 2, snad to brzy opraví. Nejprve se podívejte na jedničku a bude vám to dávat větší smysl. Adam je po technické stránce bezchybný. Jediné, co mi trochu vadilo, byla postava Zrcadla. Je značně klišoidní a moc bych si přál, aby se Blomkamp obklopil precizním týmem dramatrugů, který bude dávat pozor, aby se vyhnul chybám z Elysium a Chappieho. Nejlépe hodnotím biblický motiv robotických odpadlíků. Ten židovský odsun, pochod smrti a kříže, to je moc silná paralela, která by v celovečerním filmu mohla fungovat. Všechny tři díly Adama jsou na Youtube. Jednička zde: https://www.youtube.com/watch?v=GXI0l3yqBrA Dvojka zde: https://www.youtube.com/watch?v=R8NeB10INDo ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka pro mě funguje nepřekvapivě jako pojítko za tajemnou a nesmírně zajímavou jedničkou a (doufám) vrcholnou trojkou, ze který mi spadne čelist. Pochod smrti jak z Bible byl velmi silný moment. Na sedmi minutách téměř nešlo lépe. Bohužel je to bez začátku, a vlastně i bez konce. Uvidíme, co dál. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Dvojka Adama vypadá až moc dobře, a proto je stopáž až tak moc krátká. Je to velká škoda, protože vizuální stránka je báječná a námět nevypadá vůbec zle. ()

Reklama

Reklama